Βγήκε από την ΜΕΘ η ερπετολόγος που δαγκώθηκε από οχιά

Θετική εξέλιξη είχε η υγεία της

Must Read

Ευχάριστα είναι τα νέα για την ερπετολόγο η οποία είχε δεχτεί το δάγκωμα μιας οχιάς όταν είχε πάει σε σχολείο της Θεσσαλονίκης για να το απομακρύνει.

Η 39χρονη η οποία έδωσε μάχη για τη ζωή της αποσωληνώθηκε το πρωί της Παρασκευής και έχει μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την κ. Μ. Μπιτζάνη, συντονίστρια Διευθύντριας της Α’ ΜΕΘ η γυναίκα διακομίστηκε σε παθολογική κλινική καθώς έχει παρουσιάσει βελτίωση. Μπορεί και αναπνέει μόνη της, χωρίς μηχανική υποστήριξη ενώ βρίσκεται σε καλό επίπεδο επαφής και έχει άριστη συνεργασία.

Η γυναίκα, όπως είχε πει η μητέρα της είχε μεγάλη εμπειρία με τα φίδια. Ωστόσο δεν γνώριζε ούτε η ίδια, ούτε οι συγγενείς της ότι είχε αλλεργία.

Το περιστατικό

Η 39χρονη είχε πάει την περασμένη Παρασκευή σε σχολείο της Θεσσαλονίκης μετά από κλήση για ένα φίδι το οποίο είχε βρεθεί στο ισόγειο.

Η κοπέλα, η οποία είναι εθελόντρια στην ομάδα «Δράση για τα Ζώα» είχε πάει με το ειδικό κλουβί.

Την στιγμή που είχε πιάσει στα χέρια της το φίδι και πήγε να το βάλει στο κλουβί την δάγκωσε και υπέστη αναφυλακτικό σοκ.

Στο νοσοκομείο διασωληνώθηξε άμεσα αφού η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Πριν από λίγες μέρες, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος είχε πει ότι το περιστατικό είναι τραγικό και θα μπορούσε να έχει άσχημες συνέπειες. Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι οι γιατροί είχαν ξεκινήσει μερική απόσυρση της μηχανικής και φαρμακευτικής αγωγής.

 



Δείτε επίσης:

Ν. Καπραβέλος: «Η 39χρονη ξεκίνησε μερική απόσυρση της μηχανικής-φαρμακευτικής υποστήριξης»

«Δεν γνωρίζαμε πως έχει αλλεργία», λέει η μητέρα της 39χρονης ερπετολόγου

Ευχάριστα νέα για την 39χρονη ερπετολόγο: Βελτιώθηκε η υγεία της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This