Με σοβαρό τραύμα στο μηρό και σε κατάσταση σοκ η εργαζόμενη που τραυματίστηκε στην Καλαμαριά

O άντρας της περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα

Must Read

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Καλαμαριάς τι θα την έβρισκε νωρίς σήμερα το πρωί όταν θα πήγαινε κανονικά στην δουλειά της καθώς τραυματίστηκε όταν το απορριματοφόρο πάνω στο οποίο βρισκόταν έπεσε σε λακκούβα!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο σύζυγός της στο protothema.gr, η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ.

Η ίδια του είπε την στιγμή που την έβαζαν στο ασθενοφόρο πως δεν κατάλαβε τι έγινε και όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα όταν υποχώρησε ο δρόμος στο σημείο που βρισκόταν το απορριμματοφόρο.

Η 43χρονη έχει ένα σοβαρό τραύμα στο πόδι καθώς,σύμφωνα με τον άντρα της, ο μηρός της έχει συνθλιβεί! Η γυναίκα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα ο ίδιος περιέγραψε:

«Το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου στο οποίο κάθονται οι εργαζόμενοι “βρήκε” στην άσφαλτο και με το τράνταγμα καταλαβαίνετε τι ακολούθησε. Πραγματικά είναι τραγικό και απίστευτο αυτό που συνέβη».

Ο άντρας δεν μπορούσε να κρύψει την απελπισία του για τον «Γολγοθά» που περιμένει την γυναίκα του αλλά και τον ίδιο.

«Είμαστε συγκλονισμενοι με το τι μπορείς να πάθεις από τη μια στιγμή στην άλλη», είπε.

Δείτε βίντεο:



Η εργαζόμενη στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς τραυματίστηκε όταν το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα, καθώς το σημείο είχε υποστεί καθίζηση.

Από το τράνταγμα η εργαζόμενη πετάχτηκε πίσω και χτύπησε στο πόδι και στο στέρνο της.

Στο σημείο, επί της οδού Δημοκρίτου στον Φοίνικα πραγματοποιούνται έργα αποχέτευσης και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανοιχτός ο δρόμος χωρίς σήμανση ότι πραγματοποιούνται έργα.

Ο εργολάβος, από την πλευρά του, αναφέρει ότι υπήρχε πινακίδα και δεν χρειαζόταν περισσότερη σήμανση. 

Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 το πρωί, ενώ η δημοτική υπάλληλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος με τραύματα στο πόδι και στο στήθος.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το απορριμματοφόρο πραγματοποιούσε οπισθοπορεία από σημείο όπου εκτελούνταν εργασίες και το οδόστρωμα είχε υποστεί καθίζηση. Από το τράνταγμα η γυναίκα που βρισκόταν πάνω στη σχάρα του οχήματος (στο πίσω μέρος του) φαίνεται πως υπέστη πτώση με συνέπεια να τραυματιστεί.

Το περίεργο είναι ότι σημειώθηκε και δεύτερος παρόμοιος τραυματισμός σε έναν 50χρονο συνοδό απορριματοφόρου πάλι στην Θεσσαλονίκη.

Ο 50χρονος τραυματίστηκε  όταν ο υπάλληλος στην καθαριότητα φαίνεται να έχασε την ισορροπία του την ώρα που το όχημα βρισκόταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει στο χέρι και στο πόδι.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο καθώς και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Σοφία Δημητριάδου, προκειμένου να ενημερωθεί για το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος έφερε όλα τα μέσα ατομικής προστασίας κατά το χρόνο της εργασίας του.

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα επειδή το απορριμματοφόρο έπεσε σε… λακκούβα!

Και δεύτερος τραυματισμός σε απορριμματοφόρο στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This