Η οργή του πατέρα του 17χρονου που μαχαίρωσαν στο Ελληνικό: «Κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδα του κ@ρ@τά…»

«Έτσι μαχαίρωσαν τον φίλο μου»  - Περιγραφή-σοκ από αυτόπτη μάρτυρα

Must Read

Ο Αντώνης Βίδος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του 17χρονου που μαχαίρωσαν στην κοιλιά στο Ελληνικό επειδή αντιστάθηκε στους άγνωστους (επίσης ανήλικους κατά τις μαρτυρίες) που ήθελαν να τους ληστέψουν, περιέγραψε τις στιγμές της επίθεσης από τους δύο κουκουλοφόρους σε ένα πολυσύχναστο σημείο.

Μπροστά στα μάτια του, ο νεαρός είδε τον έναν από τους δύο δράστες να μαχαιρώνουν στην κοιλιά τον 17χρονο. Είπε χαρακτηριστικά στο Star:

«Το παιδί το μαυροφορεμένο με το full face, του βγάζει μαχαίρι και του λέει “φέρε μου ό,τι έχεις πάνω σου”. Ο φίλος μου αντιστάθηκε, τους είπε “δεν σας δίνω τίποτα” και εκείνη την στιγμή του τραβάει μια μαχαιριά στην αριστερή κοιλιακή χώρα. Όταν το αντιλήφθηκα, πριν του δώσει τη μαχαιριά, κάνω κίνηση να πάω προς το μέρος τους και το παιδί που κράταγε το μαχαίρι αγχώθηκε και τράβηξε βιαστικά τη μαχαιριά στο φίλο μου, αλλιώς θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Είμαι σοκαρισμένος».




Στο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε το μεσημέρι, φαίνεται ο 17χρονος να αιμορραγεί δευτερόλεπτα μετά την επίθεση εναντίον του και  υποφέροντας να κάθεται σε ένα πεζούλι ενός μαγαζιού, την ώρα που οι φίλοι του που ήταν μαζί του (ένας εκ των δύο ο Αντώνης) καλούσαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τους γονείς του τραυματία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν με γάζες να καλύψουν το τραύμα του 17χρονου, ενώ στα πλάνα φαίνονται και οι γονείς του που είχαν φτάσει επίσης άμεσα.




Οργισμένος ο πατέρας του 17χρονου

«Τον πλησίασαν πολύ κοντά, τον απώθησε ο δικός μου και μετά του έβγαλε μαχαίρι. Ήταν δύο παιδιά 17χρονα κι αυτά. Τρέξαμε κατευθείαν. Μας ειδοποίησε ο φίλος του ο Αντώνης και τρέξαμε κατευθείαν στο σημείο.  Αντιστάθηκε για αυτό και τον μαχαίρωσαν», είπε στο Star ο πατέρας του ανήλικου, ο οποίος αναμένεται να πάρει σύντομα (Δευτέρα, ή Τρίτη) εξιτήριο από το Λαϊκό, από όπου μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε.

Νωρίτερα, ο πατέρας είχε κάνει μια οργισμένη ανάρτηση στην οποία, όπως μετέδωσε το Star, έγραφε:

«21:10 περίπου στην Ιασωνίδου κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδα του κερατά που οι γονείς τους γ@μι@@ντ@» από το πρωί μέχρι το βράδυ επιτέθηκαν με μαχαίρι στον γιο μου χτυπώντας τον στην κοιλιά. Εάν είδε, ή ξέρει κάποιος κάτι, στην Ιασωνίδου και Ριζούντος έγινε το περιστατικό, παρακαλώ ενημερώστε με».

πηγή: Star

Οι Αρχές εξετάζουν τα βίντεο από την περιοχή, ενώ ήδη στα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν διακρίνονται πιθανότατα και οι δύο δράστες, λίγα δευτερόλεπτα πριν την αιματηρή επίθεση.

«Αύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί…»

Ξέσπασαν για την επίθεση όμως και οι γονείς του φίλου του θύματος, Αντώνη Βίδου, που ήταν παρών στο περιστατικό:

«Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή; Σήμερα ήταν το δικό μας το παιδί, ο δικός μου ο γιος μαζί με τον φίλο του, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί, είναι κρίμα» λέει σοκαρισμένη η μητέρα του φίλου του 17χρονου που μαχαιρώθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This