Στον εισαγγελέα ο ιερέας που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο – Τι υποστήριξε

Τι αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 40χρονος ιερέας από το Ναύπλιο που φέρεται να ασελγούσε σε 12χρονο αγόρι, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο Ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης, που συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε 12χρονο αγόρι κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis, ο 40χρονος ιερέας που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα ισχυρίστηκε πως έστειλε κατά λάθος το βίντεο στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιερέας θα ζητήσει νέα προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία, που τον βαρύνει. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές του 40χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν παρόμοια βίντεο και περιστατικά καθώς δίδασκε σε κατηχητικό.

Η προανάκριση συνεχίζεται στο Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.




Νωρίτερα η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη του 40χρονου ιερέα αναφέροντας μάλιστα και το όνομά του.

Η ανακοίνωση

«Η Ίερά Μητρόπολις “Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. Ίερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ ημάς Ίεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς Ίερούς Κανόνας τής Έκκλησίας».

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη ιερέα για ασέλγεια σε 12χρονο: «Το παιδί μας είπε ότι δεν έγινε κάτι», λέει ο πατέρας

Φρίκη στο Ναύπλιο: Χειροπέδες σε ιερέα για ασέλγεια σε 12χρονο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This