Βόας βγήκε βόλτα στο Καρλόβασι της Σάμου!

Must Read

Με τις οχιές να κυριαρχούν στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ένας βόας αποφάσισε να τους κλέψει λίγη από τη δόξα, οπότε… βγήκε βόλτα στο Καρλόβασι της Σάμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα samostimes.gr, την ώρα που όσοι τον έβλεπαν έτρεχαν μακριά πανικόβλητοι, βρέθηκε ο ένας και μοναδικός ψύχραιμος πολίτης, ο οποίος, αφού πρώτα… απαθανάτισε τον βόα, κατόπιν κατάφερε να τον περιορίσει. Στη συνέχεια, μάλιστα, απευθύνθηκε μέσω Facebook στον ιδιοκτήτη του, καλώντας τον… να πάει να τον μαζέψει.

Και για όσους βαριούνται να… γκουγκλάρουν, ο βόας είναι μη δηλητηριώδες φίδι, το οποίο απαντάται στην Αμερική, την Αφρική, την Ευρώπη και την Ασία, καθώς επίσης και σε μερικά νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού. Συνήθως δε τα θηλυκά είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα αρσενικά (…).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This