Άνδρας κλώτσησε σκύλο, ρίχνοντάς τον στη θάλασσα – «Μου επιτέθηκε»

Must Read

Ανάστατοι οι φιλόζωοι στην Καβάλα, μετά από περιστατικό κατά το οποίο ένας αδέσποτος σκύλος κατέληξε στη θάλασσα, στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, μετά από κλωτσιά που δέχτηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με περαστικούς να σώζουν από βέβαιο πνιγμό το τετράποδο που πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Μάλιστα, στην επιχείρηση διάσωσης του σκύλου συμμετείχαν και άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο proininews.gr, ο άνδρας που κλώτσησε το σκυλί υποστήριξε πως αυτό τού επιτέθηκε, οπότε κι εκείνος αμύνθηκε. Ωστόσο, οι φιλόζωοι της πόλης, οι καταστηματάρχες και όλοι όσοι ήταν παρόντες, ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του.

*πηγή φωτο: proininews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This