Μεγάλη αγωνία για τον 11χρονο που έπεσε από τον 3ο – Φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλική θλάση και θλάση στον πνεύμονα, όπως και κατάγματα - Ευχές από τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου

Must Read

Με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα στο ΠΑΓΝΗ ένα 11 χρόνο αγόρι που έπεσε από μεγάλο ύψος στην περιοχή του Τυμπακίου στο νομό Ηρακλείου.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το παιδί έπαιζε σε μπαλκόνι τρίτου ορόφου και άγνωστο πως, βρέθηκε στο κενό. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του iraklionews.gr, το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι όταν υποχώρησαν τα κάγκελα!

Το παιδάκι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο ΚΥ Μοιρών και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, το αγόρι του οποίου η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλική θλάση και θλάση στον πνεύμονα, όπως και κατάγματα.

Το θετικό μέχρι αυτή την ώρα στοιχείο, σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, είναι ότι το παιδί είναι αιμοδυναμικά σταθερό. Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο 11χρονος έχει διασωληνωθεί.

  • Τις διαδικτυακές ευχές του έστειλε στο παιδί ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου, Γιάννης Μαθιουδάκης:

«Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι αυτές τις ώρες στο πλευρό του μικρού μαθητή του σχολείου μας που νοσηλεύεται μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, έχοντας οδηγηθεί στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.
Όλοι οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ο 10χρονος μαθητής να επιστρέψει γερός και δυνατός κοντά μας.
Το Σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό Τυμπακίου, θα είναι δίπλα στον μαθητή και στους γονείς του για οτιδήποτε χρειαστούν».

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This