Απίστευτο: Προωθούν μετανάστες στην Ελλάδα ακόμα και με τζετ σκι!

Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή

Must Read

Σε ιδιαίτερα αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές αρχές τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα με σκοπό να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο μεταναστών μετά το περιστατικό που συνέβη στον Έβρο.

Την ίδια στιγμή, οι διακινητές έχουν αποθρασυνθεί και προσπαθούν να προωθήσουν τους μετανάστες στην χώρα μας με κάθε μέσο, ακόμα και με τζετ σκι!

Σε βίντεο ντοκουμέντο του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ένας διακινητής οδηγεί τζετ σκι και το χρησιμοποιεί για να τραβήξει φουσκωτό πάνω στο οποίο υπάρχουν παράτυποι μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία του φουσκωτού εντοπίζεται στο πλησιέστερο σημείο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο στενό της Μυκάλης, ένα σημείο που οι τουρκικές ακταιωροί κάνουν την παρουσία τους αρκετά έντονη.

Μετά το περιστατικό με την προώθηση μεταναστών στον Έβρο οι ελληνικές αρχές δεν έχουν σταματήσει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που δεν προστατεύονται από τον φράχτη.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως περισσότεροι από 200 μετανάστες είναι εγκλωβισμένοι στην απέναντι πλευρά του ποταμού Έβρου και περιμένουν να περάσουν από το τουρκικό έδαφος στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο:



Δείτε επίσης:

Με πληροφορίες της ΕΥΠ εξαρθρώθηκε κύκλωμα στην Κω, που διακινούσε μετανάστες από Τουρκία

Τηλεφωνική επικοινωνία Ελλάδας – Τουρκίας για τις αυξημένες ροές παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This