Χριστίνα Σούζη: Τα πρώτα λόγια μετά το τροχαίο – Τι λέει ο Βασίλης Κωνσταντίνου που την απεγκλώβισε

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλάει για τις τρομερές εικόνες που αντίκρυσε και τα λόγια της Χριστίνας Σούζη μετά τον απεγκλωβισμό της

Must Read

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ έχει μεταφερθεί η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη, η οποία ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισίας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δεν θα αργήσει να λάβει εξιτήριο. 

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη ντελαπάρισε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες και στη συνέχεια αναποδογύρισε. Στο σημείο βρισκόταν τυχαία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος και έσπευσε να βοηθήσει μόλις είδε το τροχαίο.

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου» είπε μιλώντας στο STAR και στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή που αντίκρυσε τη Χριστίνα Σούζη μέσα στα αίματα.

«Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μία κουβέντα και της είπα μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε. Τα έχω χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε. Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω να τη συνεφέρω να δω μην έχει πανικοβληθεί», ανέφερε.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, η Χριστίνα Σούζη στα πρώτα της λόγια προσπαθούσε να καταλάβει πώς συνέβη το ατύχημα: «μου έλεγε “μπορείτε να μου πείτε πως συνέβη αυτό;”».

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης:

Τροχαίο ατύχημα για τη Χριστίνα Σούζη – Τούμπαρε το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This