Θρίλερ δίχως τέλος η υπόθεση της Αναστάζια στην Κω: Βρήκαν ίχνη παλάμης στον λαιμό της

Τι αποκαλύπτει ο επικεφαλής των ερευνών

Must Read

Μουδιασμένη παραμένει ολόκληρη η χώρα από το έγκλημα στην Κω, με θύμα την 27χρονη Αναστάζια, από την Πολωνία, που βρέθηκε νεκρή, χθες το απόγευμα σε έναν βάλτο, στην περιοχή Αλυκές, από εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας που εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, οι Αρχές έχουν στραμμένο το βλέμμα στα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων από την Αθήνα, αλλά και στην κατάθεση του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού στην ανακρίτρια. Ο άνδρας, που κρατείται ως ύποπτος για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση θρίλερ, ενώ έχει πέσει και σε σειρά από αντιφάσεις.

Συγκεκριμένα, στην αρχή είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει και ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε η σορός της κοπέλας, στο σημείο. Και αυτό γιατί επί έξι ημέρες οι συμμετέχοντες στις έρευνες «σάρωναν» την περιοχή, χωρίς να βρουν το άψυχο κορμί της.

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου της αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες η νεκροτομή στη σορό της, καθώς δεν αποκλείεται η άτυχη Αναστάζια να ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν γυμνή και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σκεπασμένη με κλαδιά. Αίσθηση προκαλούν και τα στοιχεία που θέλουν τον λαιμό της να είχε σημάδια από παλάμη, στοιχείο που ενισχύει την πρώτη εκτίμηση ότι έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

«Είχε περάσει από το σημείο εκπαιδευμένος σκύλος και δεν είχε βρεθεί τίποτα»

Την ίδια ώρα, την δική του εκτίμηση κάνει ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής των ερευνών της Πολιτικής Προστασίας. «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει συμβεί. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι εμείς είχαμε σκανάρει το συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε χθες η κοπέλα. Είχα περάσει εγώ προσωπικά με έναν συνάδελφό μου. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες από το drone. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι πέρασε και ο εκπαιδευμένος σκύλος από το σημείο και δεν είχε βρεθεί τίποτα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από το σημείο που βρέθηκε το κινητό, είχαμε περάσει πολλές φορές, όχι μόνο εμείς αλλά πολλές ομάδες. Είχαμε περάσει τουλάχιστον έξι φορές. Και ξαφνικά χθες το μεσημέρι βρέθηκε το κινητό πεταμένο».

Άφαντα τα προσωπικά αντικείμενα της κοπέλας

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι παραμένουν εξαφανισμένα τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια. Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι «έχουν κάνει φτερά» η ταυτότητα, το διαβατήριο, η τσάντα και άλλα πράγματα που έφερε μαζί της η κοπέλα. Ως εκ τούτου γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Παράλληλα, από τις τοπικές Αρχές αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και για ανεύρεση πτώματος που θα προστεθεί στην κύρια δικογραφία, καθώς σε πρώτο στάδιο είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της 27χρονης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνδρες της ΕΛΑΣ παίρνουν καταθέσεις από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος της νεαρής Πολωνής, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφός της με τον οποίο η Αναστάζια είχε έρθει πριν από ένα μήνα στην Κω, προκειμένου να εργαστούν σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Υπενθυμίζεται, πως στο νησί των Δωδεκανήσων βρίσκεται από το Σάββατο και η μητέρα της 27χρονης συνοδευόμενη από ομάδα Πολωνών ντετέκτιβ που συμμετείχαν στις έρευνες και πλέον καλούνται να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This