Διασωληνωμένος 9χρονος που κατάπιε καυστικό υγρό!

Ώρες αγωνίας περνούν οι γονείς του

Must Read

Ώρες μεγάλης αγωνίας περνούν οι γονείς ενός 9χρονου από την Ρόδο το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς κατάπιε καυστικό υγρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη χθες, νωρίς το μεσημέρι, στο χωριό Απολακκιά της νότιας Ρόδου. Η rodiaki αναφέρει πως το παιδί νόμιζε πως το υγρό ήταν νερό.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου. Εκεί οι γιατροί έκριναν ως σοβαρή την κατάστασή του και αποφάσισαν την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα. Το παιδί διασωληνώθηκε και στήθηκε μια αερογέρφυρα σωτηρίας ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων». 

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι έχει υποστεί βλάβες στον οισοφάγο και στο στομάχι από το καυστικό υγρό.

Ήδη έχει χορηγηθεί στο παιδί παρεντερική θεραπεία με τους γιατρούς να αντιμετωπίζουν συντηρητικά, σε αυτή τη φάση, το περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This