Η τραγική ιστορία του 28χρονου που σκοτώθηκε στην παραλιακή – Έτρεχε να συναντήσει την κοπέλα του

Οι τραγικές τελευταίες στιγμές του νεαρού και ο μοιραίος καβγάς

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν τα γεγονότα που σημειώθηκαν το τελευταία βράδυ της ζωής του 28χρονου που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του notia.gr, ο 28χρονος Τούρκος γευμάτιζε εκείνη τη μέρα με την αγαπημένη του σε πολύ γνωστό κατάστημα της παραλιακής, με ρομαντική θέα. Κάποια στιγμή ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στο ζευγάρι και η έξοδος κατέληξε σε έντονο καβγά. Τότε, ο 28χρονος έφυγε από το μαγαζί και στη συνέχεια μπήκε σε ταξί. Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι το μετάνιωσε και ζήτησε από το ταξί να σταματήσει. Ο 28χρονος βγήκε από το όχημα και άρχισε να κατευθύνεται ξανά προς το κατάστημα προκειμένου να επιστρέψει στην σύντροφό του.



Δυστυχώς όμως, στην προσπάθειά του να διασχίσει τη λεωφόρο Ποσειδώνος περνώντας από τη διαχωριστική νησίδα, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και εκσφενδονίστηκε μακριά. Ο 28χρονος που δεν κατάφερε να φτάσει στην αγαπημένη του για να της ζητήσει συγγνώμη, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, κάτι που διαπίστωσαν και οι γιατροί στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Δείτε επίσης: Βουλιαγμένη: Βίντεο με σοκαριστική παράσυρση νεαρού που ξεψύχησε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This