Τρόμος για 18χρονη στην Κοζάνη: Την ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι της και την λήστεψαν

Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητείται ο δεύτερος

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές και ώρες αγωνίας έζησε μια 18χρονη στην Κοζάνη όταν έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι. 

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σε βάρος ενός αλλοδαπού, καθώς εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος της 18χρονης κοπέλας αλλά και ακόμη μίας κλοπής σε άλλη οικία. Ο δράστης έδρασε από κοινού με ένα ακόμη άτομο, για το οποίο συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθεί.

Τι ακριβώς συνέβη

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και ενώ συνέχιζαν να ερευνούν τα δωμάτια αντιλήφθηκαν ότι μέσα βρισκόταν μία 18χρονη. Αμέσως ακινητοποίησαν την κοπέλα με τη χρήση σωματικής βίας και αφού άρπαξαν ότι βρήκαν στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ειδικότερα, οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρηματικό ποσό 155 ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτες και βιβλιάρια τραπέζης, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα αντικείμενα αλλά και τρόφιμα!

Είχαν ληστέψει κι άλλο σπίτι

Όπως διαπιστώθηκε, το αμέσως προηγούμενο βράδυ τα ίδια άτομα παραβίασαν πόρτα και άλλης οικίας στην περιοχή της Κοζάνης. Εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τραπέζης, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί ο συνεργός του αλλοδαπού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This