Φωτιά στη Ρόδο: Ζευγάρι κατήγγειλε πως ιδιοκτήτης σπιτιού δεν τους φιλοξένησε γιατί είναι γκέι!

«Μείναμε άναυδοι, αν είμασταν ετερόφυλοι θα μας φιλοξενούσε», τονίζουν

Must Read

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένα γκέι ζευγάρι τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο που ήρθαν αντιμέτωποι με την μεγάλη φωτιά που κατέκαψε την Ρόδο για τουλάχιστον δέκα μέρες καθώς είχαν έρθει διακοπές μαζί με το εξάχρονο παιδάκι τους. Όπως λένε, ιδιοκτήτης σπιτιού αρνήθηκε να τους προσφέρει καταφύγιο επειδή δεν ήταν μια ετερόφυλη οικογένεια!

Ο Sean Palmer και ο Matt Smith, μιλώντας σε τοπικό μέσο της χώρας, περιγράφουν πως έμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πεύκοι αλλά αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν λόγω της φωτιάς. Το ζευγάρι είπε ότι κατάλαβε ότι η κατάσταση δεν ήταν καλή, αφού το ρεύμα στο ξενοδοχείο τους άρχισε να χάνεται και να επανέρχεται. Μέσα στη μέση της νύχτας και ενώ είχα πάει για ύπνο έλαβαν ειδοποίηση ότι έπρεπε να φύγουν. 

«Ένιωσα αδιαθεσία και σκέφτηκα: Συμβαίνει στ’ αλήθεια αυτό; Πόσο κοντά είναι η φωτιά; Πήγαμε στη ρεσεψιόν και υπήρχαν παντού συναγερμοί που χτυπούσαν. Η κατάσταση ήταν εξωπραγματική», αναφέρουν.

Αρχικά, χρειάστηκε να περάσουν μια νύχτα σε ένα σχολείο, ώσπου τους πρόσφεραν ένα σπίτι για να μείνουν μέχρι την επιστροφή τους πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όταν συναντήθηκαν με το ιδιοκτήτη του σπιτιού τους είπε ότι περίμενε μια οικογένεια.

Όταν ο Palmer απάντησε ότι «είμαστε οικογένεια» ο ιδιοκτήτης ήταν αρνητικός και είπε πως θα πάρει έναν άνδρα και μια γυναίκα και έτσι τους εγκατέλειψε!

«Μείναμε εντελώς άναυδοι. Υποθέτω ότι εξαρτάται από αυτούς ποιον θα έχουν στο σπίτι. Αν ήμασταν ένας άνδρας και μια γυναίκα, θα μας είχαν δώσει ένα σπίτι», δήλωσε ο Palmer.

Για το υπόλοιπο της παραμονής του στην Ελλάδα το ζευγάρι χρειάστηκε να μείνει σε ένα κοντινό καταφύγιο για άστεγους!

«Μόλις φτάσαμε εκεί, προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να φερθούμε φυσιολογικά για τον γιο του συντρόφου μου. Ήμασταν ξύπνιοι από τις έξι το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 11 τη Δευτέρα», κατέληξε ο Palmer.

Δείτε επίσης:

«Λύγισε» η Ρόδος στο τελευταίο «αντίο» στον 40χρονο εθελοντή πυροσβέστη

Κοινωνικός Τουρισμός: Διπλασιάζονται οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Ρόδο

Ρόδος: «Κρανίου τόπος» μετά τη φωτιά – Κάηκε έκταση μεγαλύτερη από το Λονδίνο! Στον αέρα κυκλοφορεί 1 μεγατόνος CO2

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This