Μεγάλη πορεία στη Θήβα για την τετραμελή οικογένεια που χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Στο πλευρό της οικογένειας πολίτες από όλη τη Θήβα

Must Read

Πολίτες από όλη τη Θήβα συμμετείχαν στη μεγάλη πορεία που πραγματοποίηθηκε για την τετραμελή οικογένειά που κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο επειδή τα funds βγάζουν στο «σφυρί» την πρώτη τους κατοικία τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία στην πόλη, με τους πολίτες να στέκονται στο πλευρό του Ορέστη Χριστοφή και της Όλγας Τσιμπίδας που μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους κινδυνεύουν να ξεσπιτωθούν.

«Είμαστε εκείνοι, που αγοράσαμε σπίτι με δάνειο και θα το χάσουμε σε λίγες ημέρες. Πάρθηκε μια απόφαση ερήμην μας που μετά μας κοινοποιήθηκε χωρίς να γίνει κάποια πρόταση παρά μόνο τις παραμονές του πλειστηριασμού στην οποία ζητούσαν ένα υπέρογκο ποσό σαν προκαταβολή για να ξεκινήσουμε τις δόσεις» αναφέρουν ο Ορέστης Χριστοφής και η Όλγα Τσιμπίδα τονίζοντας ότι πληρώνουν κανονικά εδώ και χρόνια. Όπως σημειώνουν, ζητούν να τους δοθεί «η ευκαιρία να το αποπληρώσουμε μέσω μίας λογικής δόσης, από τα εισοδήματά μας».

Σημειώνεται ότι το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σωματεία και φορείς στέκονται στο πλευρό της τετραμελούς οικογένειας.


Δείτε επίσης:

Τα funds ξεσπιτώνουν οικογένεια με ανήλικα στην Θήβα! Καλούν σε συγκέντρωση την Τετάρτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This