Φρίκη στην Αμφιλοχία: Γιος και εγγόνια έδεσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον παππού τους

Ο ηλικιωμένος έμεινε όλο το βράδυ δεμένος

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωσε ένας 68χρονος άνδρας, στην Αμφιλοχία, όταν ο γιος του και τα δύο του εγγόνια τον έδεσαν και τον βασάνισαν, με σκοπό να τον ληστέψουν!

Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Συκούλας στην Αμφιλοχία. Ένας 40χρονος και οι δυο γιοι του ηλικίας 23 και 17 ετών, εισέβαλαν στο σπίτι του πατέρα και παππού τους αντίστοιχα και τον υπέβαλαν σε βασανιστήρια. Μάλιστα, τον εγκατέλειψαν δεμένο και αιμόφυρτο όλο το βράδυ!

Ο 68χρονος με τον 40χρονο γιο του είχαν οικονομικές διαφορές και έτσι ο μικρότερος επιστράτευσε τα δικά του παιδιά προς όφελός του. Οι τρεις τους, τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον με ένα σχοινί και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με γροθιές και κλωτσιές. Όταν έκαμψαν κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, ερεύνησαν το σπίτι, άρπαξαν 1.700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν κλειδώνοντας την πόρτα.

Ο άτυχος πατέρας και παππούς έμεινε όλη τη νύχτα δεμένος, ώσπου κατάφερε να λυθεί και να πηδήξει από το παράθυρο καταφεύγοντας στην Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, ο γιος και τα δυο παιδιά του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για αρπαγή, σωματική βλάβη, ληστεία και ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This