Το επιτελικό κράτος, κατέστρεψε την Ελλάδα

Όποιοι πλέον επιτρέπουν στον Μητσοτάκη να παραμένει στο τιμόνι της χώρας, είναι το ίδιο ένοχοι με αυτόν.

Must Read

1,8 εκατομμύρια στρέμματα παρανάλωμα του πυρός το 2023. 730,000 στρέμματα κατεστραμμένα από τις πλημμύρες. Εκατοντάδες άνθρωποι αγνοούμενοι και εγκλωβισμένοι.

Τα στρέμματα που πλημμύρισαν ίσως στην πιο εύφορη γη της Ευρώπης, θα χρειαστούν τουλάχιστον 5 χρόνια για να επανέλθουν στην παραγωγή.

Από τα 12 Super Puma, επιχείρησαν μόλις τα 2, καθώς 8 είναι κανιβαλισμένα και τα 2 με υπερβολικές ώρες πτήσεις.

Όπως έγινε με την μαζική δολοφονία των Τεμπών, έτσι και για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα, η Ελλάδα θα βρεθεί κατηγορούμενη λόγω της μη περάτωσης τους.

Πρόκειται για μία εικόνα απόλυτης καταστροφής, η οποία ήλθε ως συνέπεια της απόλυτης διάλυσης του κράτους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μια διάλυση η οποία δεν θα ήταν εφικτή, εάν τα ΜΜΕ και η δικαιοσύνη έκαναν την συνταγματικά επιβεβλημένη δουλειά τους, για να την εμποδίσουν. Ο εκμαυλισμός της κοινωνίας όμως από τον Μητσοτάκη και τον στενό κύκλο του, είναι πλήρης, κάθετος, συστημικός. Από τις διάφορες λίστες με την κρατική διαφήμιση έως τον εκβιασμό έντιμων δικαστικών λειτουργών όπως είδαμε στην υπόθεση της Ελένης Τουλουπάκη και της Βασιλικής Θάνου, οδήγησαν στην απώλεια οποιασδήποτε αντίδρασης στην πορεία καταστροφής.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια, εξαφανίστηκαν όλα τα θεσμικά αντίβαρα που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος…

Συνεργοί του Μητσοτάκη παρανομούσαν, ασελγούσαν στο πολίτευμα, εξαπατούσαν τους πολίτες και παρέμεναν υπεράνω κριτικής και τιμωρίας. Επιτρέποντας έτσι την δημιουργία ενός θηριώδους καθεστώτος, που πίστεψε πως σε μία Δυτική δημοκρατία, μπορούσε να λειτουργεί ως φεουδαρχικό σύστημα διοίκησης. Διοικούμενο από έναν αχρείο πολιτικό, που όμως παρουσιάστηκε ως Μεσσίας, ως κυβερνήτης ελέω θεού.

Όποιοι πλέον επιτρέπουν στον Μητσοτάκη να παραμένει στο τιμόνι της χώρας, είναι το ίδιο ένοχοι με αυτόν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This