Επιστροφή στην κανονικότητα (του 41%)…

Must Read

Του Strange Attractor

Ολοκληρώθηκαν με πλήρη επιτυχία οι εκλογές για την αρχηγία του Σύριζα, ο Κεν Κάσελ νίκησε πανηγυρικά, και τώρα οι μισοί συριζαίοι γλείφουν τις πληγές τους ενώ οι άλλοι μισοί χορεύουν τσάμικο από τη χαρά τους, οσμιζόμενοι ένα νέο ρεσάλτο στο Μαξίμου. Έτσι μάλλον θα πορευτούμε μέχρι το συνέδριο, οπότε θα κατακάτσει ο κουρνιαχτός, με τον κάθε ριζοσπάστη αριστερό κατεργάρη να πηγαίνει στον πάγκο του.

Προς το παρόν η «κασσελιάδα» από πλευράς ΜΜΕ χαλάρωσε, άρα τώρα μάλλον επιστρέφουμε στην κανονικότητα του 41%, δηλαδή τα κεφάλια μέσα.

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τον ανέμελο πρωθυπουργό μας, που εν μέσω πυρκαγιών και πλημμυρών κατάφερε να ανασάνει μιας και όλες οι μεγάλες πένες, όλοι οι κήνσορες, όλες οι εφημερίδες, όλα τα σάιτς, όλα τα πρωινάδικα, όλοι ανεξαιρέτως ασχολούνταν φουλ τάιμ με το φαινόμενο Κάσελ, τον νέο Κένεντι της χώρας μας.

Ο οποίος θα κάνει κι αυτός ένα μικρό διάλειμμα, επιστρέφοντας στην Αμερική (μαζί με τον υπέρκομψο Τάιλερ) για να φέρουν τα χειμωνιάτικά τους, μιας και όπως είπε ο αδελφός του Κεν «τα παιδιά ήρθαν για διακοπές, και δεν ήταν προετοιμασμένα».

Με κάποιους κακότροπους να λένε πως ο Κεν πάει στην Αμερική για να διατηρήσει το στάτους του ως μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ, μιας και αν δεν το κάνει σε τακτά διαστήματα θα πρέπει να πάει φαντάρος στο Αιλάντα. Η συνέχεια στο ANTINEWS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This