Χειροπέδες σε αστυνομικό που βίαζε και εξέδιδε την σύντροφό του!

Η δικογραφία της φρίκης - Το θύμα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Must Read

Ισχυρό σοκ βίωσε ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία μετά την τρομακτική αποκάλυψη πως συνελήφθη 40χρονος συνάδελφος τους για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση!

Ο ένστολος στον οποίο πέρασαν χειροπέδες συνάδελφοί του από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας τα τελευταία δύο χρόνια βίαζε την 34χρονη σύντροφό του ενώ την εξέδιδε κιόλας έναντι χρηματικού ποσού!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η σύλληψη έγινε το περασμένο Σάββατο ύστερα από την καταγγελία της γυναίκας, η οποία είναι αλλοδαπή με καταγωγή από το Καμερούν.

Το θύμα ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς δεχόταν εκτός από τον βιασμό της καθημερινά απειλές και ψυχολογική και σωματική βία και αναγκαζόταν να πουλήσει το κορμί της!

Η δικογραφία

Σύμφωνα με την δικογραφία που παρουσιάζει το newsit. gr, το περασμένο Σάββατο η αλλοδαπή πήγε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με την θέλησή της για να κάνει την σχετική καταγγελία.

Εκεί, μπροστά σε πραγματογνώμονα – ψυχολόγο ξετύλιξε όλο το κουβάρι της φρίκης που βίωνε καθημερινά για τα τελευταία δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε,  ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία, ότι ο αστυνομικός την κακοποιούσε και την εκμεταλλευόταν συστηματικά.

Η γυναίκα κατέθεσε πως ο αστυνομικός είχε εκμεταλλευτεί την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή, όπου εκείνη δραστηριοποιούνταν.

Αρχικά την πλησίασε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας. Όμως στη συνέχεια, όταν άρχισαν να συμβιώσουν, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο καθώς ήθελε να του δίνει μέρος ή και ολόκληρες τις εισπράξεις που είχε κάνει μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νταής ένστολος για να καταφέρει να τον υπακούσει και να κάνει όσα της έλεγε  χρησιμοποιούσε σωματική βία και άλλοτε την απειλούσε ότι θα συλληφθεί, θα απελαθεί, θα εγκλειστεί σε ψυχιατρείο ή θα τη σκοτώσει! Ο πονηρός αστυνομικός ήθελε να την εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορούσε γι’αυτό της είχε δώσει ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα την παντρευτεί για να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα!

Η κοπέλα ζούσε μια πραγματική φρίκη, καθώς αναγκαζόταν να υπομένει παρά φύση βιασμούς κατά το παρελθόν. Η γυναίκα δεν έφερε πρόσφατους μώλωπες ή σημάδια και γι’ αυτό δεν ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πριν από μια εβδομάδα όταν έγινε ο τελευταίος χρονικά βιασμός, η κοπέλα θέλησε να δώσει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από μπαλκόνι και μόνο τότε ο αστυνομικός «μαλάκωσε».

Όσα κατήγγειλε η αλλοδαπή επιβεβαιώθηκαν από φιλικά της πρόσωπα.

Η σύλληψη

Το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώ η γυναίκα μιλούσε στους αστυνομικούς δέχθηκε τηλεφώνημα του 40χρονου. Όταν το σήκωσε του είπε δήθεν ότι ήταν με πελάτη ενώ τη ίδια στιγμή σχεδιαζόταν η σύλληψη του άντρα.

«Κατόπιν αυτού προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ και παραδόθηκε στην παθούσα προκειμένου με τη σειρά της το παρέδιδε στον υπαρχιφύλακα σε περίπτωση που εκείνος απαιτούσε από αυτήν το μερίδιό του και επέστρεψε στην οικία της», αναφέρει η δικογραφία.

Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν και κάποια στιγμή του έδωσε τα χρήματα ενώ ενημέρωσε την Αστυνομία για την κίνησή της. Τότε, τα στελέχη της ΕΛΑΣ βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι και να τον τσακώσουν.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει η γυναίκα λίγο πριν πέσει στη «φάκα» της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες τo Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, αστυνομικός για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, την ίδια ημέρα (30-09-2023) προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω υπηρεσία εκδιδόμενη αλλοδαπή γυναίκα η οποία, παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου, κατήγγειλε ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία, ο αστυνομικός χρησιμοποιώντας απειλές καθώς και ψυχολογική και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά στον βιασμό της, ενώ την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Πιο αναλυτικά, ο αστυνομικός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, καθώς και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιούνταν η καταγγέλλουσα, αρχικά την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμβίωσης, απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της.

Μάλιστα, για να επιτύχει το σκοπό του, είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα.

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -500- ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This