Θεσσαλονίκη: Κυνηγοί μετάλλων πυροβόλησαν εργαζομένους επειδή τους ενοχλούσε ο…θόρυβος!

Must Read

Συναγερμός σήμανε χθες στην Θεσσαλονίκη, όταν δύο άνδρες άνοιξαν πυρ προς ομάδα εργαζομένων, επειδή…τους ενοχλούσε ο θόρυβος, χωρίς ευτυχώς να πετύχουν και να τραυματίσουν κάποιον από αυτούς. Οι δράστες, ηλικίας 42 και 34 ετών, πιθανότατα «συλλέκτες» μετάλλων, καταζητούνται, για να συλληφθούν, με τους αστυνομικούς να «σαρώνουν» την περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι και αφορμή φαίνεται να στάθηκε ο θόρυβος από μηχάνημα που χρησιμοποιούσαν τρεις εργαζόμενοι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αρχικά ξέσπασε φραστική αντιπαράθεση ανάμεσά τους και σύντομα ακολούθησε συμπλοκή. Λίγο αργότερα τα πνεύματα άρχισαν να ηρεμούν με τους δύο άνδρες, αλλά κι άλλα άτομα που τους συνόδευαν, να αποχωρούν.

Οι εργαζόμενοι συνέχισαν την δουλειά τους, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε ο 34χρονος αλβανικής καταγωγής και κρατώντας όπλο πυροβόλησε, μέσα από φορτηγό, προς την πλευρά ενός εκ των εργαζομένων, χωρίς να τον πετύχει.

Ακολούθησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 34χρονου, όπου εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι μαζί με οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, όπως επίσης ένας γεμιστήρας, μία μεταλλική σιδερογροθιά κι ένα μαχαίρι. Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των δύο δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών κ.ά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This