Έστειλαν στο νοσοκομείο τη συμμαθήτριά τους για μια… μπλούζα!

Τι αναφέρουν μαρτυρίες μαθητών για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε στα χέρια τριών συμμαθητριών της μια 14χρονη στο Περιστέρι, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο προαύλιο του σχολείου, με την επίθεση να καταγράφεται σε βίντεο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τρεις ανήλικες 13, 14 και 16 ετών που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χτύπησαν την 14χρονη για μια… μπλούζα.

 

«Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο σχολείο, αλλά όχι τόσο ισχυρά όσο αυτό» ανέφεραν μαθήτριες σε δημοσιογράφο του Ant1. Μάλιστα, στην ερώτηση αν φοβούνται μετά από αυτό το περιστατικό, οι ανήλικες απάντησαν ότι «αν δε σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν θα σου κάνουν κάτι, αλλά αν μπλεχτείς με τέτοιες παρέες κι αυτά πιστεύω ότι θα συμβεί». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαθητριών, δεν υπάρχει συμμορία, «απλά υπάρχει αυτή η παρέα που είναι εκεί έξω, που είναι τα πιο «κακά» παιδιά στο σχολείο, κάνουν μαγκιές και τέτοια. Αν δεν ενδιαφερθείς και τα αγνοήσεις δεν θα σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως είναι ανάλογα με την παρέα που επιλέγεις».

Πάντως προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι όπως φαίνεται και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, οι τρεις ανήλικες που κρατούσαν την 14χρονη στο έδαφος, τη χτυπούσαν και την έσερναν από τα μαλλιά, δρούσαν ανενόχλητες χωρίς κανένας από τους παρευρισκόμενους συμμαθητές τους να επιδιώξει να τις χωρίσει. Δεκάδες μαθητές παρακολουθούσαν την επίθεση και κατέγραφαν με τα κινητά τους…

 

Σημειώνεται ότι οι τρεις ανήλικες που συνελήφθησαν για σωματικές βλάβες και απειλή, αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ η 14χρονη  η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο σχολείο της.

Ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» είπε και πρόσθεσε: «Πήγαμε στο “Παίδων” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…».

 

Δείτε επίσης:

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Χειροπέδες σε τρεις 14χρονες που ξυλοκόπησαν άγρια συμμαθήτρια τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This