Το Ναυάγιο: Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει προβλήματα στη νέα του δουλειά και υποπτεύεται ότι έχει βάλει το χέρι του ο Βασιλείου

Must Read

Ο Βλάσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία, ενώ μετά το πρώτο παθιασμένο φιλί της Λίνας με τον Μάκη, εκείνη του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Και εκείνος όμως με τη σειρά του θα της κάνει ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα και αυτό είναι το άρωμα του Απόστολου και της Ειρήνης που θα βρει στις αποθήκες του λιμενικού σώματος.

Η Λίνα θα εντυπωσιαστεί με την ευωδιά και δεν θα σταματήσει να τον ευχαριστεί. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη θα ανακοινώσει στον Ιπποκράτη την επιθυμία της να ψάξει το δικό της διαμέρισμα στην Αθήνα και εκείνος θα θορυβηθεί «Μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνεις λίγο ακόμα μαζί μας; Στην κατάστασή σου θα χρειάζεσαι βοήθεια και δεν ξέρω κατά πόσο ο πατέρας σου θα μπορεί να έρχεται συχνά από τα Κύθηρα», θα της πει, αλλά εκείνη θα επιμείνει πως αν βρεθεί μόνη σε ένα νέο περιβάλλον θα νιώσει καλύτερα.

Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει προβλήματα στη νέα του δουλειά και υποπτεύεται ότι έχει βάλει το χέρι του ο Βασιλείου. Ο καπετάν Αντρέας αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Γιώργης καταφέρνει να μιλήσει με τον ασυρματιστή του «Φοίνιξ» αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το ίδιο δυσάρεστα είναι και τα νέα για την υγεία του Τρύφωνα που ανατρέπουν όλα του τα σχέδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This