ΔΥΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για τα e-εργαστήρια

Από σήμερα Πέμπτη

Must Read

Νέα δεδομένα ενόψει! Με ανακοίνωσή της η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενημέρωσε για το πρόγραμμα που ουσιαστικά ανοίγει από σήμερα Πέμπτη 30/11/2023 και είναι διαθέσιμο προς το κοινό.

Η ανταπόκριση και συμμετοχή ως τώρα των πολιτών σε μία καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία, στα e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη, έφερε την απόφαση για συνέχιση της διαδικασίας και της περαιτέρω δράσης για αξιοποίηση επαγγελματικών ευκαιριών.

Όλοι όσοι άλλωστε αναζητούν εργασία και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στην διαχείριση του τομέα, του κλάδου και της της σταδιοδρομίας τους μπορούν να παρακολουθήσουν τα e-εργαστήρια στις εξής θεματικές ενότητες, όπως και γνωστοποιήθηκε:

-Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

-Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;

-Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

-Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;

-Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι όπως τονίζεται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops.

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας δύο ωρών, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Και αυτό σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής! Η πλατφόρμα δε, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον φυσικά το επιθυμούν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται μέσω της ανακοίνωσης της Υπηρεσίας, στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν αλλά και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και να αναπτύξουν την δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα μέσα από τα διαθέσιμα προγράμματα. Καθώς παράλληλα και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους, μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης και άρτιας χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας.

Περισσότερες πληροφορίες λεπτομερώς αναγράφονται στην εξής διεύθυνση: www.dypa.gov.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This