Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Ξάνθης για τον θάνατο της 19χρονης Αισέ – Ζητούν να τιμωρηθεί ο αστυνομικός

Δεκάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν

Must Read

Στους δρόμους κατέβηκαν χιλιάδες κάτοικοι της Ξάνθης νωρίτερα σήμερα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον άδικο θάνατο της 18χρονης Αισέ η οποία έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της και παρασύρθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος ήταν και αστυνομικός και εγκαταλείφθηκε σοβαρά τραυματισμένη.

Η άτυχη 18χρονη:

Πληροφορίες από το xanthinea.gr αναφέρουν πως οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ξάνθης και πραγματοποίησαν πορεία φτάνοντας στην αστυνομική διεύθυνση της περιοχής φωνάζοντας συνθήματα που αφορούσαν την απονομή δικαιοσύνης για το τραγικό συμβάν.

Δείτε βίντεο από την διαμαρτυρία:

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε χθες ο επίλογος στην υπόθεση της 19χρονης Αϊσέ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος αστυνομικός στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης.

Η άτυχη κοπέλα από τον  Παλαιό Ζυγό, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Καβάλας (όπου μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης), παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Η νεαρή κοπέλα η οποία νοσηλευόταν σε κλίνη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παρασύρθηκε από το συμβατικό όχημα της αστυνομίας, ενώ έκανε βόλτα με το σκυλάκι της!

Σύμφωνα με όσα είχαν δει αρχικά το φως της δημοσιότητας, μετά το τροχαίο ο υπαίτιος έσπευσε να εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας αιμόφυρτη στην άσφαλτο την άτυχη 19χρονη.

.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, Κατερίνα Χατζηφωτιάδου, ανέφεραν ότι ο 34χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο, έως ότου ασθενοφόρο παρέλαβε την κοπέλα.

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει συγκάλυψη επειδή είναι αστυνομικός. Διερευνώνται τα πάντα και περιμένουμε κι εμείς εναγωνίως να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης», σχολίασε μεταξύ άλλων στη Δέλτα Τηλεόραση η κ.Χατζηφωτιάδου.

Ο ίδιος, όμως, όχι μόνο δεν προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα, αλλά φέρεται να προσπάθησε να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα (δήλωσε… αυτόπτης μάρτυρας), προτού φτάσουν στα ίχνη του οι συνάδελφοί του, εξαιτίας των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε στην κατάθεσή του!

Ο 34χρονος αστυνομικός συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, ενώ κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης. Στην αρχική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, αναφερόταν η κατηγορία της πρόκλησης τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος, αλλά του ασκήθηκε δίωξη και για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Επίσης, διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η είδηση του θανάτου της 19χρονης σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, η οποία είχε συγκλονιστεί από το τραγικό περιστατικό. Η Μουφτεία Ξάνθης εξέδωσε συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο της Αϊσέ:

«Προς μεγάλη μας θλίψη ενημερωθήκαμε ότι η 19χρονη από τον Ζυγό Ξάνθης τελικά έχασε τη ζωή της τόσο άδικα από το τροχαίο που είχε σημειωθεί την προηγούμενη Τετάρτη. Ευχόμαστε ο Φιλεύσπλαχνος και Μεγαλοδύναμος Αλλάχ να της χαρίσει μια θέση στον Παράδεισο. Στην οικογένειά της, τους οικείους και τους φίλους της ευχόμαστε ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη».

Δείτε επίσης:

Ξεσπά ο ξάδελφος της 19χρονης Αϊσέ για τον αστυνομικό: «Ήξερε τι τον περίμενε. Η δουλειά του είναι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This