Στο νοσοκομείο 13χρονη που κατανάλωσε ηρεμιστικά χάπια! Συνελήφθη η θεία της

Η γυναίκα την πρόσεχε γιατί έλειπαν οι γονείς της

Must Read

Στο νοσοκομείο κατέληξε χθες το βράδυ μια 13χρονη από το Περιστέρι όταν κατανάλωσε άγνωστο αριθμό χαπιών Ζάναξ που είχε βρει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες την ανήλικη πρόσεχε η 63χρονη θεία της με καταγωγή από την Γεωργία καθώς οι γονείς της μικρής έλειπαν από το σπίτι.

Όταν κάποια στιγμή η γυναίκα δεν παρακολουθούσε την ανιψιά της, η μικρή βρήκε σε ένα συρτάρι τα χάπια και τα πήρε χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Στη συνέχεια τα κατανάλωσε για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί άμεσα στο Αττικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 63χρονη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Ωστόσο, αφέθηκε τελικά ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This