Αστυνομικοί ξεψαχνίζουν το Καραϊσκάκη – Αναζητούν στοιχεία των οργανωμένων!

Σφίγγει ο κλοιός

Must Read

Στα ίχνη των δραστών. Σφίγγει ο κλοιός για όσους ενεπλάκησαν στο αιματηρό και μοιραίο σκηνικό στα επεισόδια του Ρέντη. Η τυφλή οπαδική βία που είχε αυτή την φορά θύμα τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των αρχών.

Ειδικότερα, αυτή την στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν ενδελεχείς έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση που είναι σε εξέλιξη από την Αθλητική Βία και αναζητούν όσα περισσότερα στοιχεία σχετικά με οργανωμένους οπαδούς.

Πρόκειται εξάλλου για στοχευμένες κινήσεις που σκοπό έχουν την αναζήτηση έξτρα δεδομένων, ώστε να ταυτοποιηθούν άτομα που συμμετείχαν στα θλιβερά γεγονότα του Ρέντη και που είχαν ως αποτέλεσμα στην συνέχεια τον θάνατο του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη. Συλλήψεις οπαδών άλλωστε και δέσιμο της κατηγορίας περί εγκληματικής οργάνωσης με εμπλοκή τουλάχιστον 30 ατόμων αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder, λίαν συντόμως.

Όπως σημειώνεται από υψηλόβαθμα στελέχη της ασφάλειας, η επίθεση σε βάρος των ΜΑΤ με φωτοβολίδες και μολότοφ, δεν έκλεισε ποτέ, αντιθέτως αναφέρουν οι πηγές, όλο το διάστημα των εορτών, συνεχίστηκς η συλλογή από ντοκουμέντα, μαρτυρίες και καταθέσεις.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα επανέλθει με κρότο στην επικαιρότητα και μπαράζ συνταρακτικών αποκαλύψεων. Η σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της επίθεσης, όπως αναφέρεται, αποτελεί χρέος τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. και ακόμη και εν μέσω κρίσεων στο σώμα, τα όργανα της τάξης θέλουν να οδηγήσουν όλους τους εμπλεκόμενους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This