Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρή η 44χρονη που κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στο παιδάκι της

Must Read

Σοκ προκάλεσε στην Κρήτη η είδηση ότι μια 44χρονη γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στο Ηράκλειο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ενώ αρχικά είχε μεταδοθεί ότι η άτυχη γυναίκα που υπέστη ανακοπή ενώ διέσχισε τον δρόμο στην πλατεία Κορνάρου έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, το neakriti.gr αναφέρει ότι η 44χρονη ήταν ήδη νεκρή όταν το ασθενοφόρο που την παρέλαβε, έφτασε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα που περπατούσε μαζί με το 7χρονο παιδί της κατέρρευσε ξαφνικά και στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικός παρέλαβε το παιδί το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, μέχρι να έρθουν οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 7χρονος που έχει και έναν μεγαλύτερο αδερφό ηλικίας 17 ετών, παρελήφθη από τον θείο του ενώ τους συνόδευσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This