Τζιχαντιστής (με θητεία στην Συρία) ο εκτελεστής της Χαλκιδικής!

Η δράση του

Must Read

Ξετυλίγεται το κουβάρι με στοιχεία σοκ και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Όπως αποκαλύφθηκε, μαχητής της οργάνωσης Αλ Νούσρα, πρώην ισχυρό παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Συρία, ήταν όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο 32χρονος τζιχαντιστής που ταυτοποιήθηκε από τις ελληνικές διωκτικές αρχές, ως ο εκτελεστής στo έγκλημα στην Χανιώτη Χαλκιδικής!

Δείτε εδώ

Έπειτα από την σύλληψή του στις 8/8, κρατείται από τις σκοπιανικές αρχές του για συμμετοχή εξάλλου σε διπλή δολοφονία (!) σε μπαρ στην ευρύτερη αλβανικής κοινότητας περιοχής των Σκοπίων. Μετά άλλωστε και την ανακοίνωση της ασφάλειας Πολυγύρου, για την ταυτοποίηση του 32χρονου ως κατηγορούμενου για την εκτέλεση του 39χρονου αρχηγού της ομάδας Ντουγκάντζικ (Καταστηματάρχες), σε βίλα της Χαλκιδικής, που έγινε με την επιβεβαίωση του DNA τον περσινό Σεπτέμβριο, οι σερί και συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους εμπλεκόμενους συνεχίζονται.

Όπως προκύπτει, ο 32χρονος κατηγορείται ότι γάζωσε με 19 σφαίρες τον 39χρονο Όκι. Συνελήφθη από την ειδική ομάδα αντι-μάφια «Τίγρεις» των Σκοπίων για διπλή δολοφονία στο «Σούσι μπαρ» της χώρας τον Μάρτιο, όπου εκτελέστηκε ο έτερος αρχηγός της ίδιας ομάδας, ο 39χρονος Ζίλα και ακόμη ένα μέλος της. Θεωρήθηκε από τις αρχές ότι τα δύο εγκλήματα, με στόχο… τα ηνία της συγκεκριμένης ομάδας, έγιναν μετά την δολοφονία του αρχηγού της έτερης μαφιόζικης ομάδας «Μπελανόκα», στην Πρίστινα του Κοσόβου!

Δημοσιεύματα στα Σκόπια σημείωσαν ότι ο 32χρονος επέστρεψε από την Συρία, όπου συμμετείχε στο Μέτωπο της Αλ Νούσρα, όντας ενεργός στον εμφύλιο, πολεμώντας στο πλάι της εξτρεμιστικής ισλαμικής οργάνωσης! Πριν την ένταξή του στους τζιχαντιστές της Συρίας, όπως τονίζεται. Χρησιμοποιούσε δε άλλο επώνυμο, σύμφωνα με πληροφορίες των διωκτικών αρχών των Σκοπίων. Το πώς κατόρθωσε να μπει στην Ελλάδα και να επιστρέψει στα Σκόπια μετά το στυγερό έγκλημα στην Χανιώτη, τον περσινό Ιούλιο, εφόσον ήταν γνωστή η δράση του στις αρχές, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό.

Παραμένει άγνωστος ο συνεργός του, χωρίς κανείς να αποκλείει την εμπλοκή και εκείνου σε ισλαμική οργάνωση. Η ασφάλεια Πολυγύρου, που χειρίστηκε την έρευνα σε συνεργασία με τη δίωξη ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο της οποίας συναντήθηκε με εκπροσώπους της ομάδας «Τίγρεις» στους Ευζώνους, έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του «επικεφαλής». Έχει ήδη διαβιβαστεί αίτημα έκδοσής του στην χώρα μας, εφόσον πρώτα όμως εκτίσει τις ποινές που θα του επιβληθούν (;) στην πατρίδα του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This