Νικόλ Ελευθεριάδου: Δεν με τιμά ο χαρακτηρισμός «σύντροφος του Βεζένκοφ»

«Το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει»

Must Read

Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που την αποκάλεσαν «σύντροφο του Βεζένκοφ» βρήκε την ευκαιρία να δώσει η Νικόλ Ελευθεριάδου, πολίστρια του Ολυμπιακού και μέλος της Εθνικής Ομάδας, τονίζοντας πως ένας τέτοιος χαρακτηρισμός «δεν την τιμά και τη μειώνει».

Συγκεκριμένα, σε σημερινές δηλώσεις της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Νικόλ Ελευθεριάδου είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα στο όνομά μου (για την εμφάνισή της)». «Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε είναι κάτι που το βλέπω πολύ συχνά, αλλά το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χαίρομαι για αυτήν τη στήριξη από άντρες και γυναίκες που είδαν πόσο άσχημα φαίνεται αυτό. Έχω δώσει τόσα πολλά, που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει. Παρ’ όλα αυτά είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα», πρόσθεσε η διεθνής πολίστρια.

Σχετικά δε με τα στοιχεία σεξισμού στον χώρο του αθλητισμού, τόνισε πως «είναι έντονο. Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας στον αθλητισμό. Όσο περνάνε τα χρόνια, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:
^

Υπενθυμίζεται ότι το γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν εκείνο που προχθές, Σάββατο 13/1, χάρισε τη νίκη στην Εθνική πόλο με 7-6 επί της Ιταλίας και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, χάρη στο οποίο, μάλιστα, οι διεθνείς πολίστριές μας εξασφάλισαν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This