Λόγω ψύχους κλειστά σχολεία την Τρίτη στη βόρεια Ελλάδα

Οι αποφάσεις των δημάρχων με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών

Must Read

Λόγω του ψύχους που επικρατεί σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, κλειστά θα παραμείνουν σχολεία για αύριο Τρίτη.

Οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Φλώρινα οδήγησαν στην απόφαση να μείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, καθώς και τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, Γιώργου Στεργίου, δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Στις 10:00 αποφασίστηκε η λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας για την Τρίτη, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, καθώς οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κάνουν λόγο για ολικό παγετό. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τέλος, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15.

Ο Δήμος Κοζάνης, με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη, και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, ανακοίνωσε ότι όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει στις 20:00. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Και στην Καστοριά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10:00 το πρωί. Τα Εσπερινά Σχολεία του Δήμου Καστοριάς, θα ολοκληρώσουν τη λειτουργία τους στις 21:00. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί, Βρεφικοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This