Σύλληψη youtuber: Ταυτοποιήθηκαν 21 ακόλουθοί του! «Διασκέδαζαν όλοι μαζί» λέει η δικηγόρος του

«Υπήρχε συνεργασία, ο εντολέας μου είναι μπερδεμένος», ανέφερε

Must Read

Τον «στρατό» του Youtuber Hayate στον οποίος ασκήθηκε χθες δίωξη για εμπορία και σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε έχουν εντοπίσει οι αστυνομικές αρχές.

Ο 35χρονος είχε πιστούς ακολούθους οι οποίοι τον παρακολουθούσαν και τον πλήρωναν για να τους εκπληρώνει τις «παραγγελίες» σε βάρος των ΑΜΕΑ τα οποία βασάνιζε σε βίντεο που προβάλλονται στο διαδίκτυο.

Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση 21 ατόμων, σε βάρος των οποίων θα σχηματιστεί δικογραφία.

Δείτε βίντεο:




«Διασκέδαζαν όλοι μαζί»

Όλα γίνονταν με την θέληση των ατόμων που συμμετείχαν αναφέρει η δικηγόρος του 35χρονου YouTuber,  Άννα Μαρία Φιλίππα,σύμφωνα με όσα της έχει πει ο εντολέας της.

«Ο πελάτης μου δεν θεωρούσε πως τους κακοποιούσε, ήταν ένα είδος συνεργασίας και δεν γελούσε κανείς μαζί τους, αλλά γελούσαν όλοι μαζί. Άλλο το γελάω μαζί σου, σε εκθέτω και γελάω μαζί σου, και άλλο να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Στον βαθμό που εγώ γνωρίζω από τη δικογραφία, υπήρχε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους και δεν ξέρω ακόμα από πού προκύπτει ο όρος ότι δεν είχαν βούληση και γιατί χρησιμοποιείται ο όρος νοητική υστέρηση. Εγώ μπορώ να πω, βλέποντας κάποιον στον τηλεόραση και θεωρεί ότι υστερεί νοητικά», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Και συνεχίζει:

«Ο εντολέας μου υποστηρίζει πως όλα αυτά γινόντουσαν ιδίαν βουλήσει και ότι εάν υπήρχαν ιδιαιτερότητες και πράγματα που εγώ και εσείς δεν θα κάναμε, υποστηρίζει πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίσοι. Θεωρούσαν και θεωρούν ότι ήταν και είναι κάτι που απολάμβαναν».

Ο πρώτος με τον οποίο έκαναν παρέα, είναι ένας άνθρωπος που επίσης εμφανίστηκε ως θύμα, οδηγήθηκε στο δικαστήριο και αθωώθηκε. Το ίδιο αυτό το θύμα, που εμφανίζεται και τώρα στη δικογραφία, είχε πει πως είμαστε φίλοι, περνάω καλά ενώ δεν είχε κάποιο πιστοποιητικό νοητικής υστέρησης.

Ο εντολέας μου έχει πολλά ερωτηματικά και είναι αρκετά μπερδεμένος ως προς την κριτική, που του ασκείται».

Ο 35χρονος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή. Ωστόσο, σύμφωνα με την κ. Φιλίππα δεν είναι σίγουρο ακόμα τι θα γίνει.

Δείτε τις δηλώσεις της:




 

 

Δείτε επίσης:

Ποινική δίωξη για εμπορία στον Youtuber που βασάνιζε ΑΜΕΑ – «Υπήρχε συναίνεση» υποστηρίζει

Συγκλονίζουν θύματα του Youtuber που είχε στήσει «επιχείρηση» κακοποιήσεων: «Πλήρωναν έως 200 ευρώ για να μάς χτυπάει»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This