Αναστάτωση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»: Νοσηλεύονται οκτώ αδέρφια χωρίς προβλήματα υγείας

Προηγήθηκε εισαγγελική εντολή γιατί υπήρξε καταγγελία ότι ήταν παραμελημένα

Must Read

Σε αναβρασμό βρίσκεται το προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης καθώς οκτώ αδερφάκια που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας νοσηλεύονται από χθες εκεί, έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς υπήρξε καταγγελία πως τα παιδιά είναι παραμελημένα και δεν υπάρχουν κατάλληλες δομές για να τα φιλοξενήσουν.

Πρόκειται για ένα βρέφος 7 μηνών και τα υπόλοιπα 5,7,8, 9, 10,11, 12, 13 ετών.

«Δυσκολεύονται τα νοσοκομεία»

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε ότι η έλλειψη προνοιακών μονάδων δυσχεραίνει το έργο των νοσοκομείων.

Ο κ. Γιαννακός εκφράζει φόβους ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η κλινική ειδικά κατά τη διάρκεια εφημεριών και κυρίως τώρα που βρίσκονται σε έξαρση λοιμώξεις στα παιδιά.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί με το προσωπικό αναφέρει:

«Η οριακά στελεχωμένη κλινική αναγκάστηκε να κλητεύσει νοσηλευτικό προσωπικό από ρεπό. Οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παπαγεωργίου καλούνται πλέον σήμερα, σε ημέρα εφημερίας, να φροντίσουν τους παλιούς και να υποδεχτούν τους νέους μικρούς ασθενείς, αλλά και να φροντίζουν 8 ανήλικα που δεν χρήζουν νοσηλείας, θύματα της ανυπαρξίας υποστηρικτικών προνοιακών δομών!». .

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακό περισσότερα από 100 παιδιά με καλή υγεία βρίσκονται σε νοσοκομείο μετά από εισαγγελική εντολή.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This