Απεγκλωβίστηκε από ρέμα ο 79χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Μελίσσια!

Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από την Παρασκευή

Must Read

Αίσια κατάληξη είχε η εξαφάνιση ηλικιωμένου με άνοια που αναζητούνταν από την οικογένειά του και τις Αρχές εδώ και δύο μέρες, καθώς τον βρήκε ζωντανό ο γιός του σε ρέμα στα Μελίσσια!

Για την εξαφάνιση του 79χρονου άνδρα είχε ενεργοποιηθεί το silver alert από το Χαμόγελο του Παιδιού την περασμένη Παρασκευή, με τους συγγενείς του να τον ψάχνουν σε κάθε πιθανό σημείο κοντά στο σπίτι του. Ευτυχώς, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το μεσημέρι ο γιός του ηλικιωμένου εντόπισε τον πατέρα του εξουθενωμένο και αφυδατωμένο, μέσα σε ένα ρέμα επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή στα Μελίσσια και ειδοποίησε τις Αρχές.

Καθώς όμως πρόκειται για ένα δύσβατο σημείο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο ηλικιωμένος. Έτσι, ένα όχημα και πέντε πυροσβέστες έσπευσαν στο ρέμα και απεγκλώβισαν τον άνδρα, τον οποίο και παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This