Τον πατέρα του παιδιού της αποκάλυψε η 15χρονη που γέννησε στο Ρέθυμνο! «Αθωώνει» τον πατριό της

Σήμερα προφυλακίστηκε ο 47χρονος Ρουμάνος - Είπε πως θα αναγνωρίσει το παιδί αν είναι δικό του

Must Read

Ο 47χρονος με καταγωγή από την Ρουμανία ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 46χρονο πατριό της και έναν 44χρονο φίλο του είναι ο πατέρας του μωρού της 15χρονης Βουλγάρας από το Ρέθυμνο, όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα! Ο άντρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Παράλληλα, η ανήλικη είπε πως θέλει να βγει ο πατριός της από την φυλακή!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως είπε ψέματα στην Αστυνομία σχετικά με τις ερωτικές συνευρέσεις μαζί με τον πατριό της. Τώρα η ανήλικη λέει πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και κρατείται άδικα.

«Θα ήθελα να βγει από την φυλακή γιατί κρατείται τζάμπα, για κάτι που είπα εγώ ψέματα», είπε η ανήλικη.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε σχέση και είχε συνευρεθεί ερωτικά πέντε φορές με τον 47χρονο και εκείνος είναι ο πατέρας της νεογέννητης κόρης της! Όπως διευκρίνισε όλα έγιναν με την θέλησή της και πως ούτε η ίδια δεν ήξερε τι έκανε εκείνη την περίοδο.

Δείτε βίντεο:




 

Στη φυλακή ο 47χρονος Ρουμάνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε νωρίτερα σήμερα ο 47χρονος.

Όπως υποστήριξε στην σημερινή απολογία του, είχε επαφές με την ανήλικη, ζήτησε συγγνώμη, ενώ δήλωσε πως αν το παιδί είναι δικό του θα το αναγνωρίσει. Προανακριτικά, o 47χρονος είπε πως είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη αλλά τόνισε πως το μωρό δεν είναι δικό του. Επίσης, δεν αρνήθηκε να υποβληθεί στην εξέταση DNA.

Αύριο θα απολογηθούν ο 46χρονος πατριός της ανήλικης και ο 44χρονος φίλος του. Και οι δύο ανέφεραν πως είχαν επαφές με την ανήλικη και είπαν πως ότι έγινε ήταν με την θέλησή της.

Σε βάρος και των τριών έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Ήδη έχει γίνει εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας.

Δείτε επίσης:

Σοκ στην Κρήτη: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της – «Είμαστε ερωτευμένοι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This