Φρίκη στη Σπερχειάδα: Κακοποιοί έδεσαν ηλικιωμένους, έβαλαν φωτιά στο σπίτι και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ

Τους εγκατέλειψαν δεμένους όλο το βράδυ

Must Read

Την απόλυτη φρίκη βίωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι δύο ηλικιωμένα αδέρφια, όταν αδίστακτοι κακοποιοί τους έκοψαν το ρεύμα, τους έδεσαν και άναψαν φωτιά στο σαλόνι, προκειμένου να τους ληστέψουν!

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σπερχειάδα, όταν δύο άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, «μπούκαραν» στο σπίτι που έμενε ένας 82χρονος με την 85χρονη αδερφή του αφού πρώτα έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι, κόβωντας καλώδια.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, έδεσαν τα δύο αδέρφια με ταινία στα χέρια και στη συνέχεια άναψαν φωτιά στο χαλί του σαλονιού! Υπό την απειλή μεταλλικού κόφτη μετάλλων, τους τοποθέτησαν δίπλα στη φωτιά, άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ καθώς και μια τραπεζική κάρτα. Μετά από τρεις ώρες, οι δράστες αποχώρησαν από το σπίτι, εγκαταλείποντας τους ηλικιωμένους δεμένους. Τα δύο αδέρφια κατάφεραν το επόμενο πρωί να λυθούν και ενημέρωσαν αμέσως φιλικό τους πρόσωπο, που έσπευσε στο σημείο, μαζί με άνδρες της Αστυνομίας.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση των ληστών είναι σε πλήρη εξέλιξη, από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τα δύο αδέρφια, όταν τους το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους, ενώ αναζητείται και υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This