«Θρίλερ» με τον δολοφόνο των Αγίων Αναργύρων: Οι ψυχίατροι φοβούνται ότι θα στήσει ξανά «σκηνικό αυτοκτονίας»!

Ο 39χρονος βρίσκεται συνεχώς υπό αστυνομική επιτήρηση σε ειδικό και απομονωμένο θάλαμο στο Τζάνειο

Must Read

Τον φόβο αλλά και την πεποίθηση ότι ο φονιάς της Κυριακής έχει τη «διάθεση» να στήσει εκ νέου σκηνικό απόπειρας αυτοκτονίαςεξετάζουν τόσο οι αστυνομικές Αρχές όσο και οι ψυχίατροι του Αττικόν, οι οποίοι τόν εξέτασαν εξονυχιστικά κατά τη νοσηλεία του εκεί. 

Αυτή τη στιγμή, ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων νοσηλεύεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Τζάνειο. Ο 39χρονος μετά το θρίλερ που έφερε το εξιτήριο το οποίο έλαβε από το Αττικόν, βρίσκεται σε ειδικό – απομονωμένο θάλαμο όπου τόν επιτηρούν συνεχώς αστυνομικοί. 

Το θρίλερ με τον φονιά των Αγίων Αναργύρων 

Αρχικά, οι γιατροί στο Αττικόν έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η νοσηλεία του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, και συγκεκριμένα στο ψυχιατρείο. Η ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, ωστόσο, δεν δέχτηκε να κρατήσει τον 39χρονο. Αφενός, γιατί η δομή υποστηρίζει ότι δεν έχει τις υποδομές για να υποστηρίξει ένα άτομο που βγήκε από την Εντατική. Και αφετέρου, λόγω ενδεχόμενου αυτοτραυματισμού. Μετά την άρνηση των φυλακών Κορυδαλλού να δεχτούν τον φονιά, ο 39χρονος αποφασίστηκε να μεταφερθεί εκ νέου στο «Αττικόν» και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο. Ωστόσο, τελικά πήρε τον δρόμο για το Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα διότι εκεί υπάρχει ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους.

Επανάληψη του «αυτοκτονικού» σκηνικού;

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι ψυχίατροι του Αττικού νοσοκομείου, που εξέτασαν τον 39χρονο πιστεύουν ότι είναι ένα άτομο που δεν θα δίσταζε να στήσει μία δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. Οι ψυχίατροι που τόν εξέτασαν μιλούν για ένα άτομο που παρουσιάζει χειριστική συμπεριφορά, και το ενδεχόμενο να ξαναστήσει «περίεργα» σκηνικά είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

 

 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων δεν ήταν συνεργάσιμος κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ενώ απαντούσε μονολεκτικά και με νεύματα.

 




 

Ο 39χρονος νοσηλεύεται σε ειδικό δωμάτιο κρατουμένων στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, φρουρούμενος και μάλιστα με δύο αστυνομικούς.

 




 

Χάπια και αλκοόλ πριν τη γυναικοκτονία

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο αίμα του 39χρονου βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg. Να σημειωθεί ότι οι βενζοδιαζεπίνες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο. Ενώ τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με τη συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του είναι: 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

 




 

Διαβάστε ακόμα:

Απομονωμένος και φρουρούμενος νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» ο δολοφόνος της Κυριακής – Φοβούνται νέα απόπειρα αυτοκτονίας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This