Ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή στην Ξάνθη – Της επιτέθηκε γυναίκα Ρομά και την λήστεψε

Υπέστη σοκ από τον φόβο της

Must Read

Τραγωδία στην Ξάνθη την Τετάρτη με μια ηλικιωμένη γυναίκα να πέφτει θύμα ληστείας από μια γυναίκα Ρομά και να χάνει την ζωή της. Η 75χρονη τρόμαξε τόσο πολύ από την επίθεση που δέχτηκε, ώστε έπαθε ανακοπή. Ξεψύχησε λίγο μετά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί και η δράστις κατάφερε να διαφύγει αφού γκρέμισε την άτυχη γυναίκα και την πέταξε στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα.

Η Αστυνομία της Ξάνθης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της Ρομά καθώς εξασφάλισε υλικό από κάμερες της περιοχής και την ταυτοποίησαν. Οι έρευνες επικεντρώνονται στον συνοικισμό του Δροσερού.

Η υπόθεση αντιμετωπίζεται πλέον από την ΕΛ.ΑΣ ως ληστεία μετά φόνου.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This