Εξιτήριο για τον 39χρονο δολοφόνο των Αγίων Αναργύρων

Άγνωστο εάν θα μεταβεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ή σε κελί

Must Read

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σε λίγη ώρα, ο δολοφόνος της Κυριακής από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και είχε μεταφερθεί από το «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε πραγματοποιήσει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μέχρι τώρα ο 39χρονος ήταν δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, αυστηρά φρουρούμενος. Η Γενική Γραμματεία εγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση με τους ειδικούς, θα αποφασίσουν εάν ο δράστης θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί. Στην περίπτωση που μεταφερθεί στο κελί, τότε θα είναι μαζί με περισσότερα από τρία άτομα και θα τον ελέγχουν κάθε τουλάχιστον 20 λεπτά. Υπενθυμίζετα πως ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν ξεσπάσει για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο «Τζάνειο». «Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είχε πει με νόημα ο Μιχάλης Γιαννάκος. Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατί θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».

Νέο σοκαριστικό βίντεο

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό το οποίο δείχνει την 28χρονη να μαχαιρώνεται μπροστά στα μάτια του φρουρού. Η Ελένη Τζούλη δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας της 28χρονης αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας μάλιστα ότι η άτυχη Κυριακή πήγε στο αστυνομικό τμήμα κρατώντας ένα απειλητικό γράμμα του 39χρονου και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα.




Διαβάστε ακόμα:

Το παραλήρημα του 39χρονου από το «Τζάνειο»: «Λύστε με, θέλω να φύγω, δεν θέλω να μπω φυλακή ή ψυχιατρείο!» 

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να καταθέσουν οι έξι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This