Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου – Νεκρός ένας 31χρονος, τρεις τραυματίες

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα στο Πασαλιμάνι, καθώς κατέρρευσε τμήμα κτηρίου, με συνέπεια να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι και να χάσει την ζωή του ακόμη ένας, ηλικίας μόλις 31 ετών.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διώροφο κτήριο επί της Ακτής Μουτσοπούλου και Νεωρίων, στο οποίο γίνονταν εργασίες, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, κατέρρευσε ένα τμήμα, με συνέπεια να εγκλωβιστούν οι εννέα εργάτες, που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Μάλιστα, οι τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά από τα μπάζα, ενώ ένας οδηγός, που εκτελούσε εργασίες στο κτήριο, σκοτώθηκε στα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την κατάρρευση έχει εγκλωβιστεί ένα άτομο που βρισκόταν σε καμπίνα φορτηγού στο πλαίσιο των εργασιών. Μέχρι στιγμής, υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους πυροσβέστες και στο εγκλωβισμένο άτομο, ενώ επί τόπου βρίσκονται 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και ομάδα έρευνας και διάσωσης με διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ.


Την ίδια ώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό οδηγό, που εκτελούσε διάφορες εργασίες στο κτήριο. Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, που εργαζόταν στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά για να συμπληρώσει το εισόδημά του, απασχολείτο αυτές τις ημέρες στο κτήριο που κατέρρευσε ως οδηγός. «Πρόκειται για παλιό κτήριο, εκτιμάται πως ”πειράχτηκε” η στασιμότητα του. Πιθανώς, οι εργάτες να είχαν άδεια για μικρής κλίμακας δουλειές, αλλά να έκαναν μεγαλύτερες», συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This