Δικηγόρος οικογένειας Κυριακής Γρίβα: «Το βίντεο με την δολοφονία κόβεται, δεν είναι ενιαίο»

Τι είπε για το αίτημα που κατατέθηκε για το οπτικό υλικό ώστε να παραδοθεί ενιαίο

Must Read

Στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της αναφέρθηκε η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής της άτυχης κοπέλας, Ελένα Τζούλη.

Η μητέρα της 28χρονης κατέθεσε χθες υπόμνημα στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ζητώντας να γίνει «φύλλο και φτερό» το οπτικό υλικό και να κατασχεθεί το καταγραφικό από το αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να καταθέσει δια ζώσης όπως είχε κληθεί καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η κ. Αγοράκη επανέλαβε πως το βίντεο από το ΑΤ από την στιγμή της δολοφονίας που έχει δει το φως της δημοσιότητας και έχουν στα χέρια του οι αρμόδιες αρχές «έχει κενά, κόβεται».

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι, ότι αποκλειστικά χάρη στην Ανακρίτρια Αθηνών, Παναγιώτα Σούτσου, έγινε δεκτό το αίτημα, το οποίο εγγράφως είχαμε υποβάλει δύο μέρες πριν, και η υπόθεση πλέον τέθηκε στην ορθή βάση της πλήρους διαλεύκανσης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι υποβάλλαμε αίτημα προκειμένου να κατασχεθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό από το Τμήμα, από κάμερες του ΑΤ, από κάμερες παρακείμενων κατοικιών και καταστημάτων, καθώς, όπως προκύπτει από το υλικό που έχει στα χέρια της η κ. Ανακρίτρια και δόθηκε και σε εμάς ως συνηγόρους, το υλικό δεν είναι ενιαίο, κόβεται, υπάρχουν κενά, τα οποία γεννήθηκαν και στην κυρία Ανακρίτρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Αγοράκη.

Και συνέχισε: «Δεν θα κάνω χρήση της λέξης μοντάζ, γιατί δεν είμαι τεχνικός καμερών, αλλά γι’ αυτό ζητήσαμε ως οικογένεια της μητέρας της αδικοχαμένης Κυριακής και έγινε δεκτό να κατασχεθεί και να της παραδοθεί σε συνεχή ροή και όχι κομμένο προκειμένου να εξεταστεί και από δικό μας, τεχνικό πραγματογνώμονα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι το πρωτότυπο υλικό.

Αυτό το οποίο ζητάμε είναι όλο το υλικό με συνεχή ροή, και όχι μόνο της ίδιας ημέρας, μιλάμε για ροή τριών ημερών, γιατί αυτό το οποίο έχει στα χέρια της η κυρία Ανακρίτρια κόβεται στο επίμαχο σημείο των 4 προηγούμενων μαχαιριών, που το κορίτσι δεχόταν στο σώμα του, στην ευθεία του φυλακίου.

Σήμερα, λοιπόν, ο πραγματογνώμονας που διόρισε η Ανακρίτρια μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο τον δικό μας, του πατέρα και τον τεχνικό σύμβουλο που διόρισε ο δράστης διενεργούν την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του, και εντός των επόμενων ημερών, πολύ σύντομα, θα έχουμε το τελικό πόρισμα, το οποίο αναμένουν όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον».

Δείτε τις δηλώσεις της:




Δείτε επίσης:

Η πρώτη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία μετά τη δολοφονία της Κυριακής!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Βγάζει το κουζινομάχαιρο από την τσέπη και σκοτώνει την Κυριακή μπροστά στο αστυνομικό τμήμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This