Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα»

«Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, έναν οπαδικό στρατό που είχε στόχο να σκοτώσει και είναι εχθρός της κοινωνίας»

Must Read

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις και τις δεκάδες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν εξέφρασε ο γνωστός ποινικολόγος, Βασίλης Καπερνάρος, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη. Ο ίδιος απένειμε τα εύσημα στην Αστυνομία, αλλά και στις δικαστικές Αρχές για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά που έγινε απρόσκοπτα για την τόσο σοβαρή υπόθεση. Είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση, έναν οπαδικό στρατό που είχε στόχο να σκοτώσει και είναι εχθρός της κοινωνίας», ανέφερε ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Κι εμείς ήμασταν φίλαθλοι και οπαδοί, αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που καθοδηγούν για να σκοτώσουν. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η υπευθυνότητα, σε ό,τι αφορά στην έρευνα για την υπόθεση».

Ο ίδιος προέβλεψε πως θα υπάρξουν «πιέσεις για να κλείσουν στόματα».

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Δημοσθένης Πάκος, τονίζοντας ότι η Αστυνομία θα μείνει στο πλάι της οικογένειας, θα συνεχίζει να την στηρίζει και «δεν θα αφήσουμε να κλείσει ή να ξεχαστεί η υπόθεση».

«Πρόκειται για έναν οπαδικό στρατό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι ανάλογο με αυτό που οδήγησε στη δολοφονία του Γιώργου. Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», κατέληξε ο πρόεδρος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This