Ανακοίνωση της ΑΔΑΕ: Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική την μη ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Η ΑΔΑΕ συνεδρίασε την Τετάρτη για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική την μη ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ. Η Ανεξάρτητη Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση και ανοίγει τον δρόμο στον Νίκο Ανδρουλάκη να μάθει τους λόγους.

Το ΣτΕ είχε καλέσει τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο, να γνωστοποιήσει στον Νίκο Ανδρουλάκη την εισαγγελική διάταξη και τον πλήρη φάκελο με το υλικό που είχε συλλεγεί.

Η ανακοίνωση της ΑΔΑΕ

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Ολομέλεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) αποφάσισε σχετικά με τα βήματα που θα γίνουν με σκοπό την πλήρη συμμόρφωση προς την απόφαση 465/2024 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά αίτηση ακυρώσεως του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This