Απάντηση-χαστούκι στη Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου τα έστειλα φοιτήτριες, δεν σκότωσα κανέναν»

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα ότι «όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη», μια φράση που θύμισε το «όλοι μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, φορτώνοντας ουσιαστικά την ευθύνη για το έγκλημα σε όλους και ταυτόχρονα σε… κανέναν.

Σε ανάρτησή του ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του αλλά και την ανιψιά του στην τραγωδία να δίνει ηχηρή απάντηση, οργισμένος.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα ΤΕΜΠΗ τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς και τονίζει:

«Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους».

Όπως σημειώνει ο χαροκαμένος πατέρας που δίνει μάχη μαζί με τους άλλους συγγενείς των θυμάτων για να έρθει στο φως η αλήθεια: «Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια . Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό» είπε και κάλεσε την υποψήφια ευρωβουλευτή να μην πιάσει ξανά στο στόμα της τη λέξη «Τέμπη»:

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ ,δεν γνωρίζετε μην μιλάτε. Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθεια» καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ντροπή σας Νεοδημοκράτες
    Ντροπή σας, εσείς καθημερινοί πολίτες που ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία
    Είστε ό,τι πιο σιχαμένο έχει βγάλει αυτός ο τόπος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This