Λάβρος ο αδερφός του Καλλιάνου: Δεν υπάρχει ΕΣΥ – Ας πουν ό,τι θέλουν πρωθυπουργός και υπουργός Υγείας

«Δεν είναι κράτος πρόνοιας αυτό!»

Must Read

Για τις αδιανόητες συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία μίλησε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, γιατρός καρδιολόγος ο ίδιος, αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα του στο «Αττικόν». Σχολιάζοντας, μάλιστα, την αδιαφορία που αντιμετώπισε ο Χρήστος Καλλιάνος υπερτόνισε: «Δεν υπάρχει Εθνικό Σύστημα Υγείας, Ας έρθουν να μου πουν ό,τι θέλουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας!».




Ο αδερφός του βουλευτή της ΝΔ κατήγγειλε στην εκπομπή Tlive το απόγευμα της Πέμπτης ότι οι γιατροί δεν έκαναν ό,τι έπρεπε. Σε ερώτηση εάν ευθύνεται το ΕΣΥ ή αποκλειστικά οι γιατροί του νοσοκομείου ήταν καταπέλτης:

«Σε μια χώρα που έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα, σε μια χώρα που όλοι οι κοινωνικοί τομείς καταρρέουν, δεν υπάρχει τίποτε. Δεν είναι κράτος πρόνοιας αυτό. Σας έδωσα την απάντηση».

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Καλλιάνος ζει και εργάζεται στην Κύπρο, από όπου και αντλεί την εμπειρία του για το πώς πρέπει να είναι οι υπηρεσίες στην δημόσια Υγεία.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σώπα ρε, τώρα ήρθες στον κόσμο ? Έπρεπε ο θάνατος να χτυπήσει την πόρτα σας για να δείτε τί ζει ο ανώνυμος πολίτης ? Καλλιάνε, είναι και δικό σου δημιούργημα ο θάνατος του ΕΣΥ. Καιρός να νιώσεις και εσύ τί σημαίνει Μιτσοτάκης και Γεωργιάδης.

  2. Τα παραπονα διπλα σου, στον αδελφο σου που απο τηλεπερσονα εγινε βουλευτης κ κουναει το δαχτυλο στην κοινωνια στηριζοντας αυτη την κυβερνηση αθλιων.

  3. έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα, σε μια χώρα που όλοι οι κοινωνικοί τομείς καταρρέουν …”!!!
    Ο … αδελφός σου τι έχει να μας πεί επ΄ αυτού;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This