Ξεσπούν οι γονείς του αδικοχαμένου Ιάσονα: «Δεν περίμενα τίποτα από την ελληνική Δικαιοσύνη – Ούτε το δίπλωμα δεν του πήραν»

Η ποινή-χάδι που επιβλήθηκε στον αστυνομικό που ευθύνεται για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο έξω από τη Βουλή, προκάλεσε απογοήτευση και θυμό

Must Read

Η ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή που επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον αστυνομικό που οδηγούσε το υπηρεσιακό βουλευτικό αυτοκίνητο που χτύπησε τη μηχανή του 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη έξω από τη Βουλή στις 12 Μαρτίου 2021, μόνο ως «χάδι» μπορεί να χαρακτηριστεί και προκάλεσε την οργή των γονιών του αδικοχαμένου νέου.

Ο αστυνομικός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, καθώς το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας που ζήτησε την ενοχή του, χαρακτηρίζοντας «βαρύτατη και σωρευτική» την αμέλειά του.




Ο κατηγορούμενος «ακολούθησε την παρακινδυνευμένη πρακτική και έστριψε αριστερά στην Β. Σοφίας για να εισέλθει στον αύλειο χώρο της Βουλής, παρά την, με σήμανση στο οδόστρωμα, ένδειξη για αναγκαστική ευθεία πορεία των οχημάτων, κλείνοντας τον δρόμο στην πορεία του 23χρονου», ανέφερε ο Εισαγγελέας.

Η Νατάσα Λαλαούνη, μητέρα του Ιάσονα ξέσπασε μετά το τέλος της δίκης και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, την οργή της, τον θυμό της για την απόφαση της δικαιοσύνης, καθώς όπως επεσήμανε, δεν του αφαίρεσαν ούτε το δίπλωμα!




«Έτσι λειτουργεί η ελληνική δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει. Ούτε το δίπλωμα δεν αφαιρέσανε, σαν παράδειγμα, να δείξουν στους οδηγούς ότι τιμωρείται κάποιος όταν οδηγά παράνομα. Δεν θα τελειώσουν ποτέ τα τροχαία όπως πάμε, δεν τιμωρείται κανείς. Είμαι τόσο θυμωμένη, απογοητευμένη. Βέβαια δεν περίμενα τίποτα από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά ήθελα να πιστέψω μήπως κάτι θα άλλαζε, την τελευταία στιγμή, ότι έστω θα αφαιρέσουν το δίπλωμά του. Ότι μπορείς να συνεχίζεις να οδηγείς κανονικά όταν έχεις σκοτώσει κάποιον στο δρόμο μου είναι αδιανόητο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του Ιάσονα από την πλευρά του έκανε λόγο για θυμό, αηδία και προσπάθεια συγκάλυψης:

«Σήμερα τελείωσε αυτή η διαδικασία, η τόσο ψυχοφθόρα για μας και το μόνο έμεινε ως συναίσθημα είναι ο θυμός και η αηδία. Ο θυμός για την επιείκεια της απόφασης και η αηδία για το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε αυτές τις δύο ημέρες από ανθρώπους που θεωρητικά υπηρετούν τον νόμο στην προσπάθειά τους να καλύψουν το έγκλημα που έκανε ο συγκεκριμένος συνάδελφός τους. Προσπαθούσαν με ψέματα και γελοιότητες να κάνουν το άσπρο μαύρο».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από ‘αμέλεια’ ΣΚΟΤΩΣΕ!!!! Και η ποινή είναι 3 χρόνια ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΉ!!! Δηλαδή ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ? ΤΙΜΩΡΊΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΠΌΛΥΣΗ ΓΙΟΚ; Τι χάαααααλια ανείπωτα η Ελληνική δικαιοσύνη!!

  2. Στο Ελλαδιστάν της πλήρους σήψης & παρακμής σε όλα τα επίπεδα, έχει επιβληθεί και η ατιμωρησία σοβαρών εγκλημάτων κατά της ζωής. Η απονομή δικαιοσύνης για λόγους δικαίου αλλά έστω και για παραδειγματισμό είναι ανύπαρκτη διότι η πλειοψηφία των δικαστικών λειτουργών εκτελούν εντολές των εκάστοτε κυβερνώντων σε σημαντικές υποθέσεις, με ανταλλάγματα για την υποτέλειά τους. Όπου δε, αναμιγνύεται η αδίστακτη ασυνείδητη Ντόρα, ο Θεός να μας φυλάει. Ευχόμαστε δύναμη ψυχής στους γονείς που έχασαν το παιδί τους και ανάπαυση στην ψυχή του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This