Νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας: Έξι συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, καθώς μέρα με την ημέρα – δυστυχώς – αυξάνονται, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία.

Στη μακροσκελή λίστα των καταγγελιών έρχονται να προστεθούν οκτώ ακόμη υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά οκτώ δικογραφίες για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ενώ στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που ήταν πρώην σύντροφοι διότι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο μεν άνδρας εξύβρισε την γυναίκα μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της, η δε γυναίκα, επίσης μέσω μηνυμάτων, τον απείλησε και τον εξύβρισε, θίγοντας την τιμή, την υπόληψη και τη γενετήσια αξιοπρέπειά του.

Σε ακόμη μια περίπτωση στο Αγρίνιο, μητέρα και γιος κατήγγειλαν τον πατέρα και σύζυγο αντίστοιχα διότι τους προκάλεσε σωματικές βλάβες και τους απείλησε τρομοκρατώντας τους. Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ακόμη έναν άνδρα μετά από καταγγελία του πατέρα του για απειλή.

Στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλαν σε βάρος του, η μητέρα του και η σύνοικος θεία του για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και απειλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This