Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι δύο δράστες της δολοφονίας του 41χρονου Γεωργιανού στην Σταυρούπολη

Είχαν συλληφθεί πριν λίγα 24ωρα

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι δύο δράστες της δολοφονίας ενός 41χρονου Γεωργιανού που έγινε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, δίπλα σε παιδική χαρά, στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Οι δύο άνδρες, ένας 40χρονος και ένας 51χρονος, είχαν ταυτοποιηθεί πριν από λίγα 24ωρα και εντοπίστηκαν από την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το στυγερό έγκλημα.




Σήμερα το πρωί βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση. Από το ανακριτή ζήτησαν και έλαβαν την προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα, όπως υποστήριξαν. Μέχρι την Τετάρτη παραμένουν υπό κράτηση. Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμαστούν και παραμένουν υπό κράτηση.

Οι δράστες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομης οπλοφορίας οπλοχρησίας, του εμπρησμού και της διακεκριμένης φθοράς.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 40χρονος και ο 51χρονος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με το θύμα και στη συνέχεια συναντήθηκαν στην Σταυρούπολη. Μετά από διαπληκτισμό, ο 50χρονος πυροβόλησε τον 41χρονο. Το όχημα με το οποίο μετακινήθηκαν εντοπίστηκε καμμένο ολοσχερώς.




Την προηγούμενη Πέμπτη, ο 41χρονος μετέβη αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, όπου επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση ενώ ο 50χρονος βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και αρχικά προσήχθη. Όπως διαπιστώθηκε, το 41χρονο θύμα είχε συλληφθεί στο παρελθόν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Η δολοφονία φέρεται να αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This