Κηφισιά: Η σχολική τσάντα έσωσε τον 9χρονο που καταπλακώθηκε από την πόρτα!

Θα πάρει εξιτήριο σήμερα - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Must Read

Από θαύμα δεν ήταν σοβαρότερος ο τραυματισμός του 9χρονου ο οποίος καταπλακώθηκε χθες το μεσημέρι από την κεντρική πόρτα του 3ου δημοτικού Κηφισιάς κατά τη διάρκεια που έφευγε για να πάει σπίτι του!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ant1, είχε στην πλάτη του την σχολική του τσάντα με αποτέλεσμα ο τραυματισμός που υπέστη στην πλάτη να είναι αρκετά πιο ελαφρύς!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί έχει κάταγμα στον σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι. Σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης» στο οποίο μεταφέρθηκε χθες.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή από το χθεσινό συμβάν που έχει αναστατώσει την σχολική κοινότητα της Κηφισιάς και όχι μόνο δεν τραυματίστηκαν μόνο μαθητές αλλά και μια μητέρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα έσπευσε να βοηθήσει μόλις είδε ότι έπεσε η πόρτα πάνω στο παιδί και χτύπησε!




Νωρίτερα, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μαζί με τους δασκάλους και αρκετούς μαθητές βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο της Κηφισιάς και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το περιστατικό αλλά και για άλλα που έχουν συμβεί στο παρελθόν στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στους εξαγριωμένους γονείς, υπήρξε κάποια αστοχία με τους πύρους που στηρίζουν την πόρτα. Ωστόσο οι γονείς αναρωτιούνται, γιατί ο εργολάβος έδωσε τα κλειδιά στον διευθυντή του σχολείου, αν όντως δεν είχε ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της πόρτας. Από την πλευρά του ο εργολάβος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είπε ότι μπορεί να γίνει κανονική χρήση της πόρτας.

Ο ίδιος όπως και δύο εργάτες που συνελήφθησαν χθες αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.




Δείτε επίσης:

«Ξεσηκώθηκαν» οι γονείς του δημοτικού στο οποίο πόρτα καταπλάκωσε 9χρονο – Από τον Φεβρουάριο έχουν ενημερώσει για κτιριακές βλάβες

Κηφισιά: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές – «Παλιό το κτίριο που στεγάζεται το σχολείο, με κακοτεχνίες και πολλά προβλήματα»

Κηφισιά: Τρεις συλλήψεις για το ατύχημα με την καγκελόπορτα – «Δεν έπρεπε να ανοίξει» λέει ο αντιδήμαρχος Παιδείας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This