Σε σοκ η 20χρονη που δέχτηκε γροθιές από Αφγανό στην Ερμού: «Είχε χτυπήσει και άλλο άτομο, αλλά τον άφησαν ελεύθερο»

Must Read

Τρόμο προκαλεί το νέο περιστατικό επίθεσης αλλοδαπού σε βάρος νεαρής γυναίκας στον πιο πολυσύχναστο και εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού.

Η 20χρονη περπατούσε αμέριμνη με την παρέα της όταν ξαφνικά ένας αλαφιασμένος Αφγανός της επιτέθηκε με γροθιές και την τραυμάτισε στην καρωτίδα, μπροστά στο πλήθος. Το κορίτσι έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε. Κατάφερε να συνέλθει μετά από μια ώρα και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Αυτόπτης μάρτυρας που έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας επιτίθεται σε κόσμο. Όπως λέει, ο πλανόδιος μουσικός, ο οποίος είχε δει αρκετές φορές τον δράστη να περιπλανιέται στην Ερμού, ότι σύμφωνα με άτομο από το φιλικό του περιβάλλον, ο συγκεκριμένος είχε επιτεθεί και σε άλλον περαστικό και μετά τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος μέσα σε δύο ημέρες.




«Αυτός το έχει ξανακάνει, πριν τέσσερις με πέντε μήνες. Έμαθα από φίλο μου, ότι ο ίδιος δράστης είχε χτυπήσει άλλο άτομο. Άνδρα ή γυναίκα δεν ξέρω, τον έπιασαν και τον άφησαν μετά από μία μέρα ή δύο» ανέφερε ο πλανόδιος μουσικός μιλώντας στο Tlive.

Για την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας, ο ίδιος περιέγραψε:  «Μπροστά στα μάτια μου έγινε, ενώ έπαιζα μουσική. Η κοπέλα όπως κατέβαινε, αυτός ανέβαινε. Μόλις συναντήθηκαν κατευθείαν της έριξε μπουνιά, στο μάγουλο συγκεκριμένα, δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον».




Όπως λέει, περαστικοί σταμάτησαν τον δράστη: «Πετάχτηκα κατευθείαν από την καρέκλα για να της δώσω τις πρώτες βοήθειες μαζί με τον σύντροφό της. Ευτυχώς, είχα ένα μπουκάλι νερό και την τραβήξαμε στην άκρη, δεν ασχοληθήκαμε με αυτόν. Της ρίξαμε νερό και άλλοι που είδαν το συμβάν τον σταματήσανε».




Ο 24χρονος Αφγανός μετά από τη σύλληψή του οδηγήθηκε αρχικά στο ΑΤ Ακρόπολης και στη συνέχεια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 2,5 μήνες, 22χρονη φοιτήτρια είχε δεχτεί επίθεση από Ιρακινό που κυκλοφορούσε στον πεζόδρομο με χαντζάρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι να πει κανείς για την κατάντια αυτής της χώρας…
    Μάλλον θα πρέπει οι πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους μπας και καταφέρουν να επιζήσουν, αφού έτσι και αλλιώς δεν πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές για να αλλάξουν αυτήν την μιζέρια και την κατρακύλα…

  2. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να φιλοξενεί το κάθε Ισλαμικό σκουπίδι που υπάρχει στον πλανήτη. Ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στο κέντρο της Αθήνας. Έκλεβε, ενοχλούσε και χτύπαγε τους τουρίστες. Με τέτοια σκουπίδια περιμένουμε να έχουμε τουρισμό; Κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Δεν έχουμε όλοι αστυνομικούς δίπλα μας όπως οι πολιτικοί. Στις εννέα Ιουνίου για την ασφάλεια που δεν υπάρχει, ρίχνω μαύρο στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

  3. Τα καλύτερα έπονται,όταν θα βγαίνουν και θα θερίζουν κοσμάκη με αυτόματα όπλα,πιστόλια,τυφέκια κτλ….
    Κάποια ΜΚΟ ανακοίνωση;; Τίποτα αλληλέγγυοι άπλυτοι δικαιωματιστές κάποια δήλωση;;;
    Επειδή ο επενδυτής σίγουρα δεν θα έχει έγγραφα,απέλαση στην Καμπούλ και τέλος…

  4. Βίαια λυπηρά συμβάντα όμως αναρωτιέμαι εάν τα θύματα αυτών των απρόκλητων επιθέσεων είναι αδιάφορα για την κατοχή πλέον της Ελλάδας μας από ανεξέλεγκτους ως προς την ταυτότητα και το ποιόν λαθρομετανάστες και ίσως “νεοέλληνες μοντέρνοι οπαδοί” της παγκοσμιοποίησης και του” πολυπολιτισμικού τρόπου ζωής” που διαφημίζουν η Κατίνα, ο Κούλης, ο Αλέξης και οι απάτριδες διεθνιστές ή ανησυχούν σοβαρά με το ζήτημα αυτό και συμμετείχαν σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες κατά της αθρόας σκοτεινής λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This