Ο Μπέος βούτηξε στον Παγασητικό για να αποδείξει την καταλληλότητα των νερών

Must Read

Φόρεσαν τα μαγιό τους, πήραν τις πετσέτες του και πήγαν για μπάνιο στην παραλία Αλυκών ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και οι δημοτικοί σύμβουλοι. Στόχος τους ήταν να αποδείξουν ότι τα νερά του Παγασητικού είναι κατάλληλα για κολύμπι.

«Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμο Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο» αναφέρει ο δήμαρχος Βόλου και προσθέτει:

«Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν. Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι δηλώσεις του δημάρχου Μπεου δεν γνωρίζω αν είναι φετινές. Η περιφερειάρχης όμως σίγουρα δεν είναι… Διότι μετά τις εκλογές και την αλλαγή στην περιφέρεια Θεσσαλίας άλλαξε και η περιφερειάρχης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This